Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
z vesnice do velkého města a zahrádka mi prostě chybí.
Mám pouze balkon a hodně omezené možnosti. Jiná volba není z důvodu toho že sousedka je k.n.a a pozoruje co může.
Tím pádem květinky kroutím ať je nejde vidět až mi jich je líto.
Semínka: Sběr po celý rok z těch nejlepší lamp.
Květináč: 20 x 20 x 23 / 5,7L.
Světlo: Sluníčko.
Substrát: BioBizz Light Mix.
Hnojivo: Kuřince v granulích, v květu BioBizz Bio Bloom+Topmax.
Naposledy upravil JankoPanko 09-08-2017 v 13:39 PM
ahoj no mam knizku od mr.jose pestovani outdoor aj jsou tu ruzne problémy s listy a podle obrazku ruzne popisi nedostaku ,a mozna ze ta tva ma asi nedostatek vapniku podle te rezi jak hnijis nebo čim
Přidávám další fotečky jak rostou... moc jim to nejde, podmínky nejsou ideální
Zatím pořád v růstu pochybuji že stačí dojít, takže na květ to vidím na sluníčko ve skříni.
Nejspíš pod 250W více to nemá cenu a moc financí do toho pumpovat nechci ale chci aby to došlo až do konce.
Naposledy upravil JankoPanko 20-08-2017 v 15:18 PM
Čus, no osobně bych je nechal co nejdéle venku.
Pokud nemáš jinou možnost tak počítej s tím, že budou menší a slabší.
Osobně to nekouřím, pěstuji pouze pro radost a plody rozdám kamarádům (vášnivým kuřákům) ti tvrdí že chuť je děsná.
Vůně, množství a podle mě i síla účinku je úplně jinde pokud je necháš doma za oknem.
Naposledy upravil JankoPanko 31-08-2017 v 14:11 PM