Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, nevíte co zabírá na smutnice? Koupil jsem karate zeon 5 cs a chtěl bych se zeptat, jaký s tím máte zkušenosti. Protože mi to přijde jako dost silná chemka a tak bych byl radši, kdybych to nemusel použít.
To se me ptas moc . Ja na to vudy zapomenu ,ale delam nejakej prumer podle toho co je tam psany, tusim ze davam 3ml na 10l .ale neber ro vazne , ja si fakt nevzpomenu.
Je to.ale.postrik na listy ,nechces stim.doufam zalivat ?
Původní příspěvek od Bitir To se me ptas moc . Ja na to vudy zapomenu ,ale delam nejakej prumer podle toho co je tam psany, tusim ze davam 3ml na 10l .ale neber ro vazne , ja si fakt nevzpomenu.
Je to.ale.postrik na listy ,nechces stim.doufam zalivat ?
To fakt ne . A jedeš to normálně bez rukavic, respirátoru atd? Tam celkem strašej v příbalovým letáku . A spokojenost?
Jen kdyz mam problem tak ho pouzivam ,jinak ne.
Nevim jestli to bude dobry ma smutnice, pac ty lezou do substratu . Nejlepsi je mit ty zluty desky .
Karate pouzivam kdyz me oziraji nejaky haveti.
Edit , respirator nemam, rukavice pouzivam temer vzdy kdyz hrabu do kytek.
Původní příspěvek od Bitir Jen kdyz mam problem tak ho pouzivam ,jinak ne.
Nevim jestli to bude dobry ma smutnice, pac ty lezou do substratu . Nejlepsi je mit ty zluty desky .
Karate pouzivam kdyz me oziraji nejaky haveti.
Edit , respirator nemam, rukavice pouzivam temer vzdy kdyz hrabu do kytek.
No já smutnic tam mám pidi množství, vidím jednu a to to třeba 15 minut prohlížím. Ale na horním vrcholku mam takový bílý tečky, co se mění do malých dírek. Ale svilušky tam nevidím ani pavučinky a tak nevím housenky taky ne. Tak tam jebnu karate. A sviluškám jsem zasypal substrát keramzitem a nechávám to pěkně vyschnout před zálivkou.
..chlapi chlapi..žadný chemky nejsou potřeba..za cca150korun si kupte dravého roztoče který vám ty smutnice požere a je to 100% bio ochrana která funguje..
biocont laboratory.sk...tušim..někde tady je o tom threed
..a ještě jedna spolehlivá a léty prověřená věc fachá..kup si pytlík jemnýho křemičitýho písku a zasyp hlínu 1cm vrstvou...vajíčka tím udusíš stejně tak jedince co jsou zrovna v hlíně...zbytek se pak nemá šanci dostat do hlíny a naklást vajícka..po pár dnech uhynou,nebo je mužeš pochytat na žl.lep.desky...at se daří