Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zadny pk se neleje, metrop je koncentrovanej jak blazen ,vydrzi ti to dlouho a leje se jen to co je v tabulkach, konkretne kcb jede metrop, tak se podivej na jeho vlakna.
na ten Root+ se vykašli. Začal sem na kompletní sadě Metropu s tim, že pak začali dělat i enzymy tak sem zkusil i to. Enzymy mi shnili v lahvi asi za 14 dnů a ani v nádrži mi přišlo, že to nedělalo nic dobrýho, určitě nekupovat. Root + sem prostě přestal lejt a nějakej rozdíl sem ani nepoznal, to samý s AminoXtreme nebo jak se to jmenuje.
Mr1, Mr2 a Calgreen ti budou stačit, 250ml na jedno kolo v pohodě.
Jedna z největších výhod je držení pH, ještě se mi to nestalo (pakliže byla vodu v pořádku) aby nějak haprovalo pH nebo něco. Používam AH kyseliny.
Metrop pro mě je nejlepší hnojivo netřeba miliony sracek a funguje na výbornou ,jak píšou kluci výše je to kvalitní koncentrovaný a vydrží ty litrovky více než rok 7kol na litrove balení = minimální náklady na kolo.
Jako za svých dvacet let pěstu mi to přijde jako značka ideál ,za svý peníze dostaneš odpovídající kvalitu a netahaj z tebe love jako pochcany an s přehršlem doplňků .
Mám za sebou plagron ,ah, an guanocallong , metrop atd., jen biobizz a cannu jsem netestoval a ten metrop tomu všemu dal sakra na prdel je to jasná volba, ať se ti daří .....
Amino bych ještě bral akorát ten root stoji za hoven akorát to zasere nádobu a trysky.
A nekupuj si amazon 32 bohatě ti stačí 4kytky roste to jak idiot
Původní příspěvek od Vemenex To můžeš to je jasný ,ale na co tam mít 32 děr když to nikdy nevyužiješ ani těch 16 tam nedáš vážně je to zbytečné
sorry ale tohle je hroznej výblitek
já používam standartně 2x 116 amazon v 150x90 a mam je obsazený všechny, kámoš ve 120 má 32 taky je plní do fullu.
Jde jen o to se zamyslet, jakym stylem to budeš dělat, jestli budeš ztrácet čas na růstu a roztahovat je jak pitomec a nebo ušetříš čas, dáš jich tam 16, respektive 32, 3 dny na růstu, přepínačka a hotovo. pak si jen kraje nasměruješ do stran a ušetříš si spoustu práce a i času.