Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dopadlo do docela dobře, nezasáhlo to přímo palice jen ty lístky okolo. Ale ten stres z horka by to taky mohl být, protože skříň mám v paneláku a okolní teplo je znát ve skříni . Nedaří se mi to uhladit, mám tam malý větráček a odtah přímo u lampy a nic moc.
Kám,o mám stejný problém...cca1,5kw světla v paneláku a neuchladim to skoro ani 1000m3 odtahem...ale nesmutni a kup lepšo ventilaci..je to děs no to horko mi oddělalo uplně la cannalope..ono to zase přejde ale..no stres
Původní příspěvek od dmtart Kám,o mám stejný problém...cca1,5kw světla v paneláku a neuchladim to skoro ani 1000m3 odtahem...ale nesmutni a kup lepšo ventilaci..je to děs no to horko mi oddělalo uplně la cannalope..ono to zase přejde ale..no stres
Do tak malé skříně 40x40x180 se toho moc nevejde , ale už vím, že v letních dnech pěstovat ve skříni nebudu . Mám tam další květinku tak uvidím jestli se taky spálí tak to bude tím horkem, protože na hnojivo už si dám bacha .
..jasnačka..chybama se učíme..ale máš to dost vysoký 180to by se menší vent dal pochystat..náký vko potrubní(je dost malej) třeba já nevim 180m3..za něj dáš max12-15stovek a pomohl by ti..
používám malý potrubní (průměr 100-125mm za 425kč)105m3 mam 4 jako přítahy a na podzim vzimě jeden vytáhnu a používám ho v druhý boudě jako odtah z matkárny 400w..samossebou nesmí bejt horko proto píšu v zimních měsících..ale fachá to a když ne vytáhnu druhej..atd
Původní příspěvek od dmtart ..jasnačka..chybama se učíme..ale máš to dost vysoký 180to by se menší vent dal pochystat..náký vko potrubní(je dost malej) třeba já nevim 180m3..za něj dáš max12-15stovek a pomohl by ti..
Tak výška je 150 jsem se spletl a mám tam VKO 125.