Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus. Takze abych objasnil situaci 😂 Moje zahrada se nachazi ve sklepe bez odtahu pouze s ventilatory na ofuk. Kytky jsou ted v 11l kvetinacich... 3. Den 12/12. Ph nemerim a nejspis uz asi tohle kolo ani nebudu. Jeto prvni indo, takze chyb uz jsem zpusobil hromadu od preliti az po nepravidelnou dobu sviceni z duvodu rozbitejch spinacek a chozeni do prace( dokonce jsem si nastavoval budik jen abych mohl kytky zapnout, ztoho jsem byl imrvere nevyspalej a delal dalsi chyby 😂😂😂😂😆😆😆😆. Co bylo, bylo.. Ted je muj nejvetsi problem "vysoka vlhkost" ( pod 70% se nedostanu) a fakt nevim co mam delat..
nazdar.no stou vlhostou sa čudovat ani nemožes kedže to maš ve sklepe a nemas ani odtah.skusal si strihat fim metodou alebo sa mi to len zda.kazdopadne drzim palec.
4. Den 12/12
Včera hnojeno 2ml bloom,1ml power roots a pure zym 1ml na litr. Dneska stříknu vita race
Vlhkost pořád 70-75% 😭
Teplota den/noc kolem 23-26
Výplatu a tim pádem investici do boxu a ventilace budu mít až tak kolem 10. příštího mesíce. Myslíte, že do tý doby hrozí nějaká plíseň, při takový vlhkosti?
V tak brzkém stádiu květu dle mě plíseň zatím nehrozí, imho těch 70% je podle mě i celkem ok pro první dva týdny v květu..
Pořídil bych pořádnej odtah, případně odvlhčovač (nicméně to už je celkem pálka), pokud ani odtah nepomůze, ve sklepě toho s tou vlhkostí tolik neuděláš..
Jinak bych ti doporučil poohýbat boční větve, ať se ti tam tak nemačkají o box, jako bonus to budeš mít hustější :-)...
Každopádně ty řízky jsou opravdu nádherný..