Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Caute groweri. Rozhodol som sa založiť novú tému. Nakoľko ide o môj prvý pest tak by som sa rád pochválil.
Semená sú autoflower odrody feminizovane. 2x autoShark a 1x autoMagnum. Na pestovanie som použil klasické kochliky, "Agro zahradnicky univerzálny substrat predhnojeny na 6 týždňov" a hnojivo mám značku "Cererit guano a morské riasy ". Všetko kupovane v "OBI".
Semená som sadil priamo do substratu nakoľko sa mi s klicenim moc hrať nechcelo a bolo to pre mňa jednoduchšie.
Ako miesto pestu som zvolí balkón. Priame slnko majú hneď na začiatku východu asi do 11.00hod a potom od 17.00hod až do západu. Ako zalievku používam odstatu vodu.
Sadene 21.6. -prve matecne lístky po 4.dnoch. príkladam aj foto. Za názory a rady budem vďačný.
Zároveň založením tejto témy vás prosím aj o takú menšiu pomoc nakoľko som v pestovaní úplný amatér. Problem je v tom že do 14steho dňa slečny pekne rástli až na drobné vzhladove zmeny na listoch. Objavili sa mi tam malé biele bodky. Dočítal som sa že pravdepodobne to mohly byť molice. No to oproti tomu co sa im stalo je nič. Keď som prišiel domov nastal hororovy pohľad. Schytali búrku š krupami. Našťastie boli tak odolné že sa im nič nestalo len skončili preliate a po dvoch dňoch so sparatkom ako oporou sa zotavili. Ale trápi ma že som ich na 16sty deň trochu prihnojil a na jednej z nich na liste sa mi objavila cesticka. Neviem s coho to môže byť a myslím že som ich aj trochu spálil. Dnes majú 22 dni od zasadenia a vyzerajú takto.
Označený modrou je magnum. Tomu sa darí najviac. Len sa mi zdá že su trochu menšie. Neviem či je to normálne u automatov. Majú 28 dní od zasadania semena do substratu. Prihnojil som ich kristalonom a rastú lepšie. Ale aj tak sa mi zdajú níake male.