Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam prvni existenci v boxu. Automaty z rizku. Odrudu neznam. Hnojim jungle indabox. A davam zakorenovac. Zasazeno v kokosu. Kvetniky 6.5l sodik 400w. Box 120x120x200. Rizky su v zemi 20 dnu maju maly vzrust 15-20cm. Zloutnou listy vetsinou od spodu. Nektere sa stacaju do vrchu. Teplota 28-35. Vlhkost cca 60% nevim jak si stim poradit. Nechcu o ne prijit. Diky moc
..jo mám..první rada zní automaty do skříně nedávej je to kontraproduktivní...moc s větla malej výnos...ale abych ti poradil potřebuju podrobný info..ale za mě je to světelnej stres a totálně rozhozený ph..pro příště,kup si ph metr..jedeš v kokosu ato jevlastně hydroponický médium..ph metr je nezbytností..změřit ph výtoku
Možná blbej dotaz, ale automaty se jak řízkujou? Nepíšeš, jestli měříš EC a pH, ale myslím si, že je tam několik faktorů. Málo nakrmené kolik leješ EC roztoku a kolik máš hodnotu vstupní vody? A další nebude to světlem, peru jim teď od startu taky 4kila, spíš to bude vysoká teplota v kombinaci s nízkou vlhkostí. 35°C je fakto hodně na malý kytky, pokud bys zvedl vlhkost tak by podle mě nebyl problém, nehledě na to, že zvlhčovačka sráží trochu teplotu. U JidB jsem dával hned ze startu EC 1,1 (vstup 0,4) a po třech dnech jsem to zvedal na 1,3 a postupně jak rostly tak na 1,9. S junglem jsem měl problém vždy až v květu, různý deficity.
Jinak k prosychání kokosu, ze startu jak se chytnou je lepší nechat prosychat trochu víc, netvrdím na prach , donutí se tím kytky k rychlejšímu rozvoji kořenů.
..uff tak znovu :autoflovery,af,aka utomaty.se NEŘÍZKUJOU!!! ..a zpravidla se ani pod světlo nedivají...proč??!!..no to si tady z dovolením vygugluj(ok,játreba vezmu vetvičku,kontrolovaně ji opylim ji na automatu a timpadem dělám řízek..ovšem jen kvuli semenum)nevyroste to většinou víc jak 25cm a to už přeháním(je to piuze na produkci semen)otje to neco jiného
..a ruderalis do genetiky dávali proč...co myslíš?...n do pr.... aby i lidi který bydlej trochu vejš..tteba i ns sibiři v norsku prostětam kde slunce svítí eště mín než voe u Nás si mohli zahulit...tot vše.čus
...viz konopí rumištní
Původní příspěvek od dmtart ..uff tak znovu :autoflovery,af,aka utomaty.se NEŘÍZKUJOU!!! ..
...játreba vezmu vetvičku,kontrolovaně ji opylim ji na automatu a timpadem dělám řízek..ovšem jen kvuli semenum)nevyroste to většinou víc jak 25cm a to už přeháním(je to piuze na produkci semen)otje to neco jiného
Tak jak to teda je??? Nemáš v tom trochu guláš??? Kontrolované opilení a řízkování je trochu něco jinýho 😁
Nechci chytračit, ale tvoje víše zmíněné tvrzení bych chtěl vysvětlit, páč to nějak nepobírám...
Pítr
Ked svieti slnko menej tak ti zacne kvitnut aj "normalna" foto genetika nie? Aku vyhodu ma potom automat v takych podmienkach?
Co do rezania automatov,niekde som cital ze vacsina auto genetik niesu uplne auto ale iba vysoko fotosenzitivne a tym ze slnko nesvieti 24/0 tak zacnu kvitnut ale az po nadobudnuti pohlavnej dospelosti. Takze v pripade ze by niekto svietil na taky gen nonstop tak by teoreticky malo byt mozne to mat zamatkovane a nasledne narezat. Tym ale ze by matka bola uz pohlavne dospela tak akonahle by sa na taky klon zacalo svietit menej tak by mal zacat hned kvitnut.
Avsak je to len teoria o ktorej som cital niekde na zahranicnom fore,odskusane to nemam.