Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To:Zedy dik ze si mi to presunul lebo som tu este neni zorientovany
1.Regulacia TTcka
2.Odtah
3.Vyska lampy nad kvetinacmi(cca 40cm)cital som ze zo zaciatku je lepsie ju mat vyssie.
4.Samotne rastliny hadam sa schopia su 3 den pom presadeni.
5.Teplota
UPDATE: 5 den
Teplota 25-28 na
Neviete z coho mozu byt skrutene a zlte listy na prvej rastline??
Od dnes nechavam 3 dni 24/0 koli nakvitaniu 2 klonov
Vlhkost zatial neviem dnes idem po hydrometer.
Zdravim tak dnesny update,chcel by som zaroven poprosit o radu.Zda sa mi ze sa netahaju vobec do vysky aj celkovo su nejake zakrpatene ci dam lampu vyssie ci nizsie furt to iste aj rast mi pride dost spomaleny na to ze 14 den z rezov..ale to bude asi aj tym zastrihnutim teraz mam lampu cca 40cm nad kvetinacmi myslite ze mam dat nizsie lebo ked je moc nizko tak mi krutilo listy do hora asi z tepla nwm..Zatial diik
Tak update po dlhej dobe nemal som moc cas
Den 30.
Teplotaen 22-24/Noc 20-19
Vlhkost:50-60%
Hnojenie:BioGrow-2ml,Bloom-2ml,TopMax-1ml kazda druha zalievka.
Nehnojim viac lebo ked pridam okamzite mi to pali a kruti listy mozno preto ze su hrozne male neviem asi som moc skoro prepol cakal som ze sa budu tahat,ale jedna vzadu na pravo ich prerastla raz tak ostatne su podlozene takze neviem
(Btw.sry ale tie fotky vyzeraju hrozne na pi*u asi to budem radsej mobilom.)