Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
podělim se s váma o můj myslím vydařený pěst, holky rostou jak kráva a dělaj mi radost. Přikládám fotky.
Bohužel nevím co je co, semena se mi pomíchaly. Substrát je klasickej co byl na místě + perlit + dolomit vápencový.Holky jedou tak jak nikdy v životě. Od vyklíčení jsou v zemi, žádné přesazování. No posuďtě sami
Jinak hnojim komplet HESI + Hesi booster na květ. Co myslíte, kolik to dá celkem g?)))
1. fotka je focena 10.června
2. a 3. fotka je ze 17 června
4. a 5. je z 24 červa.
To to jede
Naposledy upravil FrantaChalupar 25-06-2017 v 10:42 AM
zdaec na af jsou to teda poradne kytky ja včera daval do hliny ty ak 47 od natural seeds zatím spokojenost co se tyce kliceni vylezli všechny 12z12 nekerym to trvalo 3 dny ale aj tak dobry at ti to roste budu sledovat jedem stejny model akorát ja na malim balkonu a moc svetla to mnet nebude tak do 14cca pak stinek cau
Zdar, práveže sledujem, máš to peckové. Pofoť Via detail a osobitné nech sa je čím kochať. Inak odhadujem už teraz 600g suchého pokiaľ to pôjde takto krásne aj v kvete a nebude vyčíňať plieseň. Mám tiez ak47 a už 1,3m out v lese ale ešte rastu, takže squela genetika. Držím palce a neviem sa dockat
To ze to nikdo nekomentuje neznamena ze nas to nezajima.)) me loni thread nekomentoval nikdo a nestezoval sem si kdyz mi necekane prisli nejaky Karmy)) jinak to mas super, cumim jak pero z gauce!
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
tak sem dnes bohužel musel seknout 8kytek kvůli začínající plísni :/ Ještě by tak 10-14dní chtěly ale co se dá dělat. Naštěští sem to podchytil včas. Zbylých 7kytek na místě zůstalo, ty napadený nebyly tak to musim hlídat a doufat že dojedou do konce aspoň ty. Přidávám nějaký fotky, troufnu si i odhadnout co je co. Zapoměl sem napsat, že jedna kytka mezi všema je pheno Girl Scout Cookies. Ta naštěstí napadená plísní nebyla a už byla hotová takže šla taky pod kosu, viz foto.
Škoda toho, ešte sú dosť nedozreté. Ja mám tie akčka už pekne nafučané bodaj by ešte aspoň 3 týždne vydržali. Celkovo toto leto je nejako málo slnka a veľká vlhkosť. Včera som na dwarfoch našiel šedú plieseň zacinajucu na listoch a aj jedna palička už bola chytena. Nabuduci týždeň dám final solution