Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Žďár Marku.podle mě to máš prelite.v tyhle fazy semenáček nepotřebuje až tolik vody jako spíš vlhký substrát pro zdravý rozvoj kořenů.
Za mě určitě méně zalivat a používat na výsev lepší substrát nebo jiffy.pak můžeš přesadit i do toho co je na fotce.(ale taky to není to pravý)
No bylo to v kokosovych jiffech, tam se jim darilo a je to v hline z kompostarny venku a kdyz to zaliju tak po jendom dni je zem vyschla do 5cm hloubky asi tim ze je to cernozem a moc to pritahuje slunicko ty stonky v miste kde je zuzeny neni ve vlhku :/ no nevim co s tim loni se jim darilo krasne v te same hline a ke to stejny model mazar od dutch passion
Ti na to praží ostrý sluníčko vid?
Dal bych tomu trošku stínu a ta hlína ti nebude takhle rychle vysychat.kytce stín po dobu rekonvalescence vadit vůbec nebude.
Já dávám jiffy s korinkem do pulitrovyho kvetnicku a až jsou kořeny vidět spodem tak přesazují už kamkoliv