Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím přátelé potřeboval bych nutně radu. Neboť topic http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=39271 asi moc gower's nesleduje tak mi nezbylo než udělat nové téma neboť sem naprosto v koncích. Svítím od 8:30 a je 10:30 a já tam mám 32,6°C...
Mám problém s vysokou teplotou... Ač není jestě léto a vedra...Mám Box 120x120x175cm, 600W , 2x ofuk , 1x ofuk výbojky ,odtah PRIMA KLIMA - PK125 TEMP CTRL a přítah studeného vzduchu z kýble se zvlhčovačkou(viz foto) a sem na 31,5°C V noci to jet nemůže tak co s tím ? Myslel jsem že to šestikilo to prima klima uchladí v boxu 120x120x175cm... A ne nějaké nápady? Silnější odtah?
Za nápady a rady děkuji moooooc!
Kdo pěstuje,ten legalizuje a
nepodporujte narko byznys tak jako já
Ať Vám to krásně roste.
Vcera jsem udelal thread, mam stejny rozmer boxu, stejny odtah a mam stejny problem (a to mam ledky!!) - bydlym v podkrovy a jedine mozne misto na tahani vzduchu je z okna a to je na strese, kde je v lete i 50 , bylo me odporuceno prave ten produkt bio nova silution - kys. kremicitia. U mne to zatim funguje super, alespon myslim, kytky vypadaji ze vsech kol nejlip, hnojivo stejny, moyzna to bude jen genetikou.. jestli jsi z prahy tak jsem ochotny ti dat na test na 100l zalivky, pac se to jeste neprodava v obchodech
edit - pres den mam tmu a drzi se to kolem 24-26, v od 21:00 v noci svitim a drzi se to ted kolem 29, cekam na srpnovy pecky
Vcera jsem udelal thread, mam stejny rozmer boxu, stejny odtah a mam stejny problem (a to mam ledky!!) - bydlym v podkrovy a jedine mozne misto na tahani vzduchu je z okna a to je na strese, kde je v lete i 50 , bylo me odporuceno prave ten produkt bio nova silution - kys. kremicitia. U mne to zatim funguje super, alespon myslim, kytky vypadaji ze vsech kol nejlip, hnojivo stejny, moyzna to bude jen genetikou.. jestli jsi z prahy tak jsem ochotny ti dat na test na 100l zalivky, pac se to jeste neprodava v obchodech
edit - pres den mam tmu a drzi se to kolem 24-26, v od 21:00 v noci svitim a drzi se to ted kolem 29, cekam na srpnovy pecky
jop já sem narazil na toto https://naarden.cz/evoponic-liquid-...-vysoke-teploty no, ale není skladem to za prvé a za druhé popravdě než to řešit přípravkem bych chtěl najít lepší řešení teď uvažuji místo prima klima 400m3 ten samý ale 800m3 ... jinak děkuji za nabídku a když bude nejhůře ozvu se ti do PM a domluvili by jsme se, z Prahy jsem
Ať Vám to krásně roste.
S pozdravem strejda
Naposledy upravil strejda.losos 11-06-2017 v 11:06 AM
Myslím si ze je to trochu boj s větrnými mlyny, silnější odtah pomůže, jen pokud budeš tahat chladnější vzduch. Já abych udržel teplotu pod 30 musím sosat tak max 26°C. Zvlhcovacka něco malo srazí, ale na květ asi nic moc. Ideálně klima a nebo udělat pritah ze spodniho patra.
Původní příspěvek od L1st3r Myslím si ze je to trochu boj s větrnými mlyny, silnější odtah pomůže, jen pokud budeš tahat chladnější vzduch. Já abych udržel teplotu pod 30 musím sosat tak max 26°C. Zvlhcovacka něco malo srazí, ale na květ asi nic moc. Ideálně klima a nebo udělat pritah ze spodniho patra.
Přesně na květ nic moc zvlhčovačka :/ no a jinak přítah se spodního patra nehrozí... Bydlim v bytovce sousedi namenou,vedle mě a podemnou... Klima? Myslíš třeba něco takového? https://www.nejlevnejsizbozi.eu/nej...u-orion-oac-02/
Ať Vám to krásně roste.
No to zrovna ono není, toto je nejakej bazmek, koukal jsem na to, když jsem řešil klimu. Mám obavy, ze srážení teploty bude v rámci par stupňů, jestli vůbec. Mobilní klima je za trochu jiný prachy a je u ni blby, ze musíš mít vývod teplého vzduchu někam mimo obytný prostory, takže jsem ve finále poresil klasickou klimatizaci. Klima je podle me jediný řešení, ale bohužel dost o penězích.
zdarec.klimatizaci se venuji uz min 15 let pracovne a musim rict ze pokud chces jet pres leto v byte pod strechou jako ja,tak se bez toho skoro neobejdes.
i kdyz nasavam z venku tak pri nejvetsich vedrech tam mam bez klimy az 32st.klimu nastavim na 28 a mam klid.na ten malej prostor staci zakladnich 2,5kw chladiciho vykonu,ale zadna trapna mobilka ale nastena jednotka s venkovni jednotou
Původní příspěvek od amnesiak81 zdarec.klimatizaci se venuji uz min 15 let pracovne a musim rict ze pokud chces jet pres leto v byte pod strechou jako ja,tak se bez toho skoro neobejdes.
i kdyz nasavam z venku tak pri nejvetsich vedrech tam mam bez klimy az 32st.klimu nastavim na 28 a mam klid.na ten malej prostor staci zakladnich 2,5kw chladiciho vykonu,ale zadna trapna mobilka ale nastena jednotka s venkovni jednotou
Původní příspěvek od amnesiak81 zdarec.klimatizaci se venuji uz min 15 let pracovne a musim rict ze pokud chces jet pres leto v byte pod strechou jako ja,tak se bez toho skoro neobejdes.
blabol sorry.. mam delonghi mobil se zvlhcovacem a kdyz chci 16 stupnu tak si udelam 16 stupnu, kdyz chci 100% humidity tak mam 100% humidity.. no problem
Lister ma pravdu.je to trosku o penezich,ale ber to v souvislostech.klima ti pobezi jenom v extremnich venkovnich teplotach s to jenom par dni v roce.
dneska se tahle sranda da poridit od 10000 a kdyz se to dobre namontuje tak nemas do konce zivotnosti problem
Taky si nemyslím, že by mobilní byla špatná. Osobně bych do ní šel, ale říkám trochu mě trápilo co potom s hadicí, mám vyklápěcí střešní okna a nebyl jsem schopnej vymyslet kam bych to odváděl, tak aby to nezavazelo. Nehledě na to, že je o hodně levnější. Ta ludra s venkovní jednotkou mě stála 25t a věčně někde utíká chladivo, takže ještě před koncem sezóny je vždy nefunkční.
L1st3r, ty používáš klimu na půdě? Jinač tady toto téma je jasné.Prostě v letě pěstovat out a držet palce,aby nějaký zasraný cigoš nám to nevyfoukl.
Já jsem vždy přes léto HPS vypínal.
LED je v tomto podnebí super.
Toto léto od druhé poloviny 7.měsíce má přijít saharske proudy,tak jsem zvědav na kolik to vystoupí.
to johny holland
tak to je jasny.16 tam budu mit i ja,ale je to za potrebi?dalsi je otazka kam s tim teplem z ty hadice cca 150mm tlusta ktera fakt topi.a nerikej blabol.kdo potrebuje 16st.celsia?
jde o to neplatit za chlazeni ptachy navic.ne?