Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec, s klasickýma femkama mám dost zkušeností. Letos sem se rozhodl pro pár samonakvétaček, protože už mi dochází zásoby...klasika sem naklíčil semena, dal do substrátu...cca po 3 týdnech ven a po týdnu venku už kvete je to normální? asi ne co?díky za info
Však to je cajk . Takhle já měl Magnuma od budha seeds začal kvést když měl asi 25 cm no a ve finále měl 130. Ale jestli máš odrůdu co už tolik nepovyroste tak to jsou geny no příště oprvdu zjisti víc. http://www.cannapedia.cz/cs/encyklopedie-odrud
Zdravím
Nejde o to žes je nikdy nejel.Ty je nakoupíš a nic o nich nevíš......A podle toho co píšeš v tom svým vlákně (Outdoor 2017 JV Morava) tak těch nedostatků bude víc.
Studuj,zjišťuj,pátrej.....
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Atletico - Bruno.kudrna - pokiaľ si myslel jeho - zrovna amatér nie je, kukni jeho vlákna :-)
Adam46 - nechápem Tvoju reakciu! Prídeš, položíš otázku, ktorá tu už 100 x bola preberaná, členovia Ti trpezlivo odpisuju a Ty reaguješ jak panna... Za starých časov by si tu rovno dostal ban!