Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravííím..... Mám dotaz jestli s normál feminizovanými semínky se musím vice starat o květ než u autofloweringu?.. Základní info o menším vzrůstu a výnosu atd vím,ale tak nějak všechny rozdíly a zkušenosti..například jestli jsou více odolnější venku atd ..Nejsem schopem se rozhodnout před nákupem)) Dííííky díííkyy dííky.....
Autoflower kvitne automaticky, sám od seba. Klasické semena čakajú do konca leta kým je 12 hodín tma a 12 svetla. Ak začínaš volil by som skôr tie automaty. Mne sa na prvom growe stalo, že som dal prednosť klasickým, vybral som zlú odrodu, začalo mi to kvitnúť až niekedy v polke septembra a nestihlo to dokvitnúť. Pri automatoch máš istotu a je menšia šanca že ti to niekto nájde, pretože to je menšie a rýchlejšie to vykvitne.
a dalsy vec je presadzani pri automatoch vubec NEPRESADAT ! a ani nezastrihavat .. je to citlive hodne .. ale podla mna sa to kvalitu nevyrovna nikdy dobre vypestovanej klasike ...ale kazdemu po chuti ..miir