Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím growery chcem sa vás spytať na toto hnojivo ktoré som kupil za 3€.zloženim vyzera velmi super myslím že rastlinkam to velmi pomože ale chcem vedieť nazor od vas dakujem zapojte sa..je to na outdoor/popripade lepšie hnojivo na outdoor.. dakujem
To složení cos poslal nejde vidět musel jsem to najít na netu .. A guano a mořské řasy jsou dobrá věc .. Poměr NPK 5-5-5 je fajn ale na růst by bylo lepší třeba 10-4-9 nebo tak nějak prostě mín fosforu, a na květ bude lěpší kdyby jsis koupil něco třeba 2-6-5 .. Prostě víc fosforu ale není to minerální takže ode mě +
Thready na kristalon tu máš, asi šedesát ted nevím přesně tak snad to najdeš .. Jinak já si dělám na růst svoje a na bloom budu mít plagron PK 13/14 a Alga Bloom .. Tos asi nepotřeboval vědět ..
Jinak na začátek růstu jestli chceš kristalon tak start jednoznačně .. a na květ asi guano z hoštic .. má NPK 3-6-3 to je podle mě asi z těch levných nejlepší https://substraty-hnojiva.heureka.c...fikace/#section
Zkus hnojivku od GardenX- myslím, že za ty penize( 0.7 l vychází kolem 100 kč) je kristalon konkurence neschopný.. jel jsem jej 3x po sobě a neměl jsem s tímto hnojivem jediný problém.
Nejlepší máš za ty peníze asi PLAGRON ALGA BLOOM ... Hlavně ALGA ! Protože je to BIO hnojivo ... Minerální pro Soil je nic moc... Když už by jsi chtěl investovat