Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ne nestane se nic nech odstát vodu v pokojové teplotě a nalij to na substrát.
Já to dělam normálně ...pokud máš čistou vodu můžeš kropit i listy dokud nezačne kvést...
Nějaká rada co bych měl udělat s těma dvěma krasavicemi ? A ještě bych se chtěl zeptat ohledně výšky světla, někde jsem četl, že výbojka 100W musí být nejméně 35cm od květiny. těsně pod výbojkou jsem naměřil 33 stupňů.
Původní příspěvek od Rákosníček01 Nějaká rada co bych měl udělat s těma dvěma krasavicemi ? A ještě bych se chtěl zeptat ohledně výšky světla, někde jsem četl, že výbojka 100W musí být nejméně 35cm od květiny. těsně pod výbojkou jsem naměřil 33 stupňů.
Víš co bys s nima měl udělat? Nechat je vyrůst, vykvést, usušit a zhulit 😉😁
Néé sorry, teď vážně. Nepíšeš, co jsou zač. Jestli femky, tak zastřihnout vršek.
Co se týká toho světla, tak 35cm od 100w je blbost. 25-30 je tuším ideál pro 250w. Když ji budeš chladit, tak věřím, že třeba 15-20 cm půjde
No rada před přepnutím je dobrý udělat záštip kvůli výšce.
A s tim s větlem nevim jak máš dobrej odtah teď vlétě je lepší to mít o pár cm výš popř. O nějaký ten cm snížit.
Jde o to že se rostliny mohou popálit a pak jsou stim nepříjemnosti proto bych snižoval postupně a hlavně opatrně nemáš kam spěchat ještě ti povyrostou
Týden pro přepnutí, ale ještě nevidím nic co by naznačovalo palice. Sice jsem četl, že u vás některých se to ukázalo až po 2-3 týdnech. A chci se zeptat, doba květu se počítá od přepnutí a nebo až se ukážou příznaky palic ?
Zdravím, chci se zeptat, mám odstranit to spodní patro ? Sice na něho svítí, ale zase ne tak moc a nepodařilo se mi už ho vytáhnout nahoru . Jsem ve fázi 12 den na 12/12 tak nevím jestli to bude k užitku a nebo jí tím uškodím.