Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
Já když začínal s indoorem, pořídil jsem si automaty (v domnění, že to bude lehčí), zbastlil malej (a divnej) boxík a samozřejmě se mi tam nevešly. V tomto případě jsem pouze ohýbal. Ale chtělo by to konkrétní otazku, snad všichni mají zkušenosti s ohýbáním
Nemůže, má thread plnej pokusů, ale bez úspěchu .
Jinak k tomu ohýbání, používám to a je to dobrej způsob jak mít malý kytky a solidní výnos. Zástřih je u toho potřeba a to z toho důvodu, aby se ti nastartovaly spodní větve a dohnaly vršek. U ohýbání musíš mít kytky zdravý, protože pokud mají nedostatek třeba Ca jsou stonky křehké a celkem se lámou. Je třeba držet výhony v jedné rovině, aby měly všechny paličky stejnej přísun živin a stejně kynuly. Díky této technice se nijak nezaráží růst a stonky jsou schopné většinou unést finální produkt bez jakékoliv podpory či sítě. V případě, že je některá z kytiček menší je lepší květník podložit než se snažit zbytek ohnout na její úroveň. Asi nej návod je od Kvakose v síni slávy. Měj se
Zdary, pár pokusů s ohýbáním, bez jakéhokoliv dalšího zásahu, mám. Osvědčila se mi metoda nechat kytku povyrůst na cca 15-20 cm, pak ji postupně na třikrát ohnu zák, aby měla vršek pod úrovní dalších větví. Kytku tak udržím malou, ostatní větve vyženou výš a jsou v cca stejné výšce.