Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mate nekdo zkusenosti s odourem? Myslite ze by sklenik 18m2 zaplnenej kytkama to neutralizovalo? A jak to je ? Staci to mit jen v kyblu?nebo nejakej ventilator aby to rozfoukavalo po skleniku....
Hledal jsem jen jak to slo, ale nic poradneho jsem nenasel....chtel jsem se jen zeptat na zkusenosti ostatnich co odour vlastni nebo vlastnili...a jestli se spis nevyplati koupit ionizator
Jestli skleník, rozhodně větrat a větrat ... Když bude vedro udělat průvan ...
Kašli na Sativy ... do skleníku dej Hybridy, nebo Indici popřípadě AF
Nejlepší by byly s nějakým květem, aby jsi sklidil okolo zaří-říjen ...
Protože okolo října ti to může už hodně chytat plíseň ...
Ale pokud budeš větrat a nebudeš tam mít nějakou Sativu co se sklízí v listopadu, tak by to mělo být ok
Ono i kdyby koupil Blueberry od fair Seeds ... Sklidí z jedné 25g a stojí semínko 50Kč ...
Cca za 8000 by to dalo na 150ks ...
Ale Blueberry ani jiný strain není dělaný, na zasazení takového množství na tak malou plochu ...