Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, zaujímalo by ma či náhodou niekto nejde skúšať od naturalu ich nové fast version čo vyšli tento rok majú tam Toxic Hulk, Afghan Power a Skunk fast verzie. Ak máte nejaké info/rozmýšlate/skúšate nejaký počin tak sa podeľte. Zdar a nech to rastie.
Mužů doporucit ten Toxic Hulk mel jsem ve skleníku bomba fakt překvapil za málo penez hodne muziky tvrdý palice dozrávani začátek října a kouř taky slušněj výplach jinak fast od sweet seeds určite doporučím Killer,poison, sweet sýr určite hodne slunce pak taky parádní tvrdy palice ale největší zklamání big devil kytka jako kráva ale dozrání pulku října a pálky na pohled pěkný ale po usušení ridkovina a nic moc kouř tak ať se daří snad jsem trochu pomohl
Od Sweet Seeds mě ohromil Sweet Cheese, zabral hodně prostoru, skoro 2x2x2m tvaru vánočního stromku, sklizeň konec září, výnos obrovský, chuť svěží, jedinečná, a velice příjemné high.