Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Skusam prvy krat homemade NFT. Korene nechcu rast.
Vypestovane zo semiacka (Silver Haze) bohuzial v hline... presadene do kosckov s keramzitom.
Polozene na tri vrstvy netkanej text.
cerpadlo, bublak
Teplota do 26°C
PH ok
Na start polovicna davka BIOBIZZ grow + Hesi Root Complex
kyticky uz vyse tyzdna stagnuju - nerastu, korene sa netahaju... listy zacinaju zltnut.
Caf! Biobizz je organické hnojivo, rýchlo sa kazí a je do NFT podľa můjho názoru absolutne nevhodné. Strc tie klony spať do nejakého půdneho mixu na ktorý je Bobizz určený, alebo vymeň hnojivo.
ok dam novu vodu iba s root complexom a potom sa uvidi...
inak mam este zvysok Bcuzz soil. Je to sice do hliny, ale je mineralne. Dalo by sa to pouzit do hydra?
Vytrhni to, zasad do substratu ,spotrebuj si hnojky , precti se neco o nft a pak teprve neco rozjed . Jinak na start do nft super hnojky JIDB. Levny a jednoduchy.
zdar
vyhodil som biobizz, nalial cistu vodu + root complex a hned zacali krasne biele korienky vylezat...
teraz dostali hesi hydro grow nech sa napapaju
tak uvidime ako sa to bude vyvijat.
Já jsem ze začátku používal canna a pak jsem přešel na advancet nutrients... Hlavně se podívej který se hodí na uzavřené kolujici systemy... ne všechny se hodí na NFT 😊