Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
.....změnil jsem hnojky a jedu snimi první kolo,myslím,že vím co mám dělat,ale konstruktivní rady a kritiku samozdřejmě vítám :-)...
Osazenstvo: AK-47 (Serious seeds) klony,zatím je jich tam 12 ještě čekám na 4 opozdilce než vylezou z řízkárny...zasazeno dnes kdy Ležíš Kristus vstává po draku z mrtvých :-)...zatím čau
In jsem jel vždy kokos, teď už jen NFT... Používal jsem Canna Coco A+B + Doplňky, teď jedu Canna Aqua, líbí se mi protože nemusíš řešit upravu PH (jen potom, když kytky papaj), nemusíš řešit ani dávkování, protože jejich kalkulace na tabulky je super, ještě jsem neměl problém. A oproti JIDB co měl kámoš a jel to, tak byl výsledek stejný (já měl větší výnos, ale protože to kámoš jednou solidně přehnojil).
Takže srovnávat nemůžu, ale můžeš se kouknout na můj thread kde jedu teď 250W NFT Mazar + Big Bud, tam jedu čistě Cannu a nemůžu si stěžovat
14.den 18/6
Cus.rekl jsem si ze bych mohl prepnout ☺..
Vyska +- 30cm
EC 1,2
PH 6.0
Meteostanice to vzdala tak nemam presne udaje ale cca tech 23-28 st.C tam je..
Dnes jsem vydesinfikoval box, odebral zvlhcovacku tak to s vlhkosti pujde hodne dolu,tipuju tak 30-40%..
Vymena vybojky Digimax za GiB.
Co me trosku mrzi ze ty pozdejsi 3 rizky uz nedozenou ty starsi,ale necham je tam.zatim cau
Dost sativové pheno...viděl jsem to u kámoše v 65.dnu květu a těch 75 dní to bude chtít určitě...
Jo ještě každý druhý den dělám postřik nimbovým olejem (Mighty Neem od Plagron)
"Byl pozdní večer první máj.
Večerní máj byl přepnutí čas.
Ufona zval ku přepnutí hlas.
Časovač jsem přenastavil zas."
:-D :-D ...
Foto ze dne 1.5.
1.Den 12/12
7.Den 12/12
Jede to Rube to
PH 6,0
EC 1,3
Teplota :25 C - 27 pod lampou
Vlhkost : 57% (odtah jede ani ne na polovinu,pomalu budu přidávat otáčky po objevení prvních paliček)
20.Den 12/12
Sanitace boxu
dnes jsem ostrihal spodky
Tahne se to i 3týden,velké rozestupy mezi paličkami jsem ještě ohnul
Týden zalívám tvrdou vodou ale už už to vypadá že by mohlo začít pršet po 3 týdnech...snad.
Myslel jsem si že ty pozdější řezy to nestihnou a jsou stejně vysoké jako všechny ostatní .
Liju tam ted nesmysly ec 2,2,ale to je kvůli té vstupní vody..
Některé vršky hlavně uprostřed jsou trochu přesvícené,zvedl jsem lampu na 50 cm nad vrcholky..
Teplota 24-18C
vlhkost 50-58%