Kundalf
Nový Člen
|
Cau, odpoved trochu pozdeji ale prece, resil jsem to take
ADD1 k elektrickemu vedeni- u novych plynovych kotlu(Mam Baxi) je skoro zhury dano ze bys na te dane zile elektriky mel mit jen ten kotel, on sam ma pojistky a nejaka jemnejsi el zarizeni ktera by se mohla(200W cfl asi nee ale z vlastni zkusenosti asi 2 mesice jsem na te same zile mel 250W cfl.... zacinal jsem na 250W cfl a uz jsem to hodil davno dohaje a 400hps sem si na to dat netrouf) podelat narazovym proudem ktery si bere predradnik plus vybojka pri startu(V pripade ze to taky hodis dohaje), a ztratis na ne zaruku.
ADD2 ke zvlhcovace: Muj kotel ma maximalni, myslim ze to byla 70 nebo 80 % vlhkostni hranici ve ktere by mel idealne pracovat, vyresil jsem to dost blbounsky- koupil jsem odvlhcovacku nenastal mi zadny problem ale doporucuju to taky resit driv nez nastane ty kotle sou drahy
ADD3 coz bude spis otazka, takze nejakym spusobem resis, jestli to dobre chapu i to ze by nastal unik plynu, sepla HPS a ... kde mam kurva strechu? jestli ano podel se prosim tento aspekt jsem neresil vubec, kdyz jsi to tak nadhodil tak, by mozna bylo fajn to resit
A jedna rada na zaver, muj kotel nasava cerstvy studeny vzdych zvenku(a ze ho kotel potrebuje vic nez kyti) problem nastal v momente kdy vedlejsi mistnost nebyla vytapena a bylo tam nasavani ke kotli, zato mistost s boxem uz je dostatcne vytapena sama od sebe tudis se mi stalo ze mi to odkecalo tu ulitu co je v kotli na nasavani-vzduch cerstvej v zime dejme tomu -5C, vzduch v mistnosti s kotlem cca 25-27 =kondenzace vody, po case kotel error=vsechno pryc aby nebylo ani stopy+opravar + vymena ulity za 5000.
snad nekomu zkusenosti pomuzou
|
I am not complete idiot....some parts are missing:-D
|