Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Tak tyden sem je mnel v šupliku a objednaval sem je z 5semen jinak snima mam naprostou spokojenost ale až tedka vcelku mně to štve že ani jedno je to divný jinak my to vždy vyleze nevim jestli je problem u nich nebo u mně ale dneska je zkusím dat prřes noc do vody a uvidim
Původní příspěvek od Atara Nech je v hlíně a dej jim čas. Mě některý semínka lezou až po 14 dnech. Jsou to prostě brzdy
Taky sem nedávno dal klicit 4X deimos a do 5-ti dnů byli 3 kousky ven, tak sem počkal dalších 5 a nic, tak do toho samého kvetniku sem pichnul semínko syrupa a nestačil sem se divit co to za hybrid :-D ( první dojem) no při bližším prozkoumání prostě dvě kytky (téměř)z jedné díry.
Ale je možné že jsou prostě Ko, ale všechny?? Hmm taky by mě nedalo. Tak ať se daří.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si
poradí sám a hlupák stejně
neposlechne.“
– Mark Twain