Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím...
Uchladíš to, ale odsávač pojede dost hlasitě.
Potřebuješ prima klima asi 250 až 280 m2
No trochu to bude hučet .!.!.!.
Zatím čau a budu sledovat...
Díky moc, nechcu právě dávat cooltube kvůli sklu, slyšel jsem hodně názoru že to bere waty a zasírá se od nečistot, tepelný štít určitě budu potřebovat
Zdravím
A to je takovej problém koupit 4kilo?? Do doby než budeš moct mít větší box??Než tady vymýšlet nějaký předimenzovaný hrůzy?Moc tě nechápu.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Mezi pěstiteli koluje mýtus,že čím větší wattáž tím větší sklizeň,ale není to tak.
Kytka si při fotosyntéze vezme jen tolik světla co potřebuje a zbytek nevyužije.Někde tady na groweru byl odkaz kolik potřebuje světla.Myslím v sekci o sklenících.Rozhodně v boxu 90x90 ti bude stačit 400W HPS.
Větší wattáže se dávají na větší prostory.
Obecné pravidlo:600W-120x120,1000W-150x150
chudinky kytky... 600kilo na ani ne metr na metr, ty si upad, to by jsi musel mit odtah tak 1000m3/h.. ja sam kdyz sem pred lety prechazel ze 400w na 600w, tak sem nakonec musel koupit i velkej box, pac sem to v 100x100 neuchladil ani odtahem 820m3/h, leda tak v zime pri nevytapeny mistnosti, za mne je lepsi mit odtah trochu naddymenzovanej nechapu jak ti tu muze nekdo radit na 600kilo jen 280m3/h... to bych pouzil tak u 250W a maximalne u 400W vybojky.... jinak budes mit u vrcholku hooodne prez 30 stupnu.....
Nazdar Kažo.
Já měl vyzděný prostor 1,2x1,5m
Svítil jsem tam 600kilem. Výška byla dva metry.
9 kytek odsávání 250 nebo 280m2.
Vždy jsem jel 250m2.........
A teplota nepřesáhla 28 stupňů....
Samozřejmě to vše ve sklepě.
Takže uznej, že je podstatné, kde je to umístěné.
Jo a 1000m2/h ??? To musí hučet jako kráva...
nazdar BEŇE : psal sem jedine v zime nebo v chladu, v mistnosti kde se topi, nebo v lete to rozhodne s 250m3/h neuchladis, ja mam napriklad na 600kilo odtah 820m3/h v boxu 120X120 a je to jen tak tak... jo a huci to dost, ale co nadelam, hlavni je klima v boxu..... jo a navic sem psal, ze v 90x90 je to uplnej nesmysl... zalezi hodne na rozmerech boxu.....navic vyzdenej box se castecne ochlazuje sam a kor ve sklepe, ale kazdy nemuze pestovat ve sklepe jako ty....
...hele kazimíre; je to blbost, já v květu přidám světla a vytočim předřadníky až na nějakejch 1400w a v poho to uchladim 150tkou ruck(480m3/h)..takže si asi nezkusil když tohle říkáš..a mimochodem jedu takhle x let a v těch nejhorších vedrech 40c ..přidám max.125 ruck a ten má výkon tušim 180-220m3..takže sumasumarum jestli jim k čerstvýmu vzduchu stačí 700m3/tak je to ažaž
..mluvím o prostoru 130×130×200 a o 600w hps,300w led a 280w lep(plasma)+nějaké trubice865