Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Zvládnu uchladit 600w v boxu 90*90*180 ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
vkotvekrab
Nový Člen

Karma uživatele vkotvekrab - 0% Pěstitelská

Registrován: Sep 2015
Příspěvků: 17  

Nápad Zvládnu uchladit 600w v boxu 90*90*180 ? Příspěvek č. 1

Chtěl bych se zeptat jak moc topí 600w sodík oproti 400w, a zda zvládnu uchladit 600w boxu 90cm

Old Post 16-03-2017 v 19:01 PM
vkotvekrab je offline   Profil uživatele vkotvekrab   Find more posts by vkotvekrab   Foto galerie člena vkotvekrab   Click here to Send vkotvekrab a Private Message   Add vkotvekrab to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ben1975
Nový Člen

Karma uživatele Ben1975 - 0% Pěstitelská

Registrován: Sep 2016
Příspěvků: 15  

Příspěvek č. 2

Zdravím...
Uchladíš to, ale odsávač pojede dost hlasitě.
Potřebuješ prima klima asi 250 až 280 m2
No trochu to bude hučet .!.!.!.
Zatím čau a budu sledovat...

BEN = EINSTEIN

Old Post 16-03-2017 v 20:20 PM
Ben1975 je offline   Profil uživatele Ben1975   Find more posts by Ben1975   Foto galerie člena Ben1975   Click here to Send Ben1975 a Private Message   Add Ben1975 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vkotvekrab
Nový Člen

Karma uživatele vkotvekrab - 0% Pěstitelská

Registrován: Sep 2015
Příspěvků: 17  

Příspěvek č. 3

Díky moc, nechcu právě dávat cooltube kvůli sklu, slyšel jsem hodně názoru že to bere waty a zasírá se od nečistot, tepelný štít určitě budu potřebovat

Old Post 16-03-2017 v 20:22 PM
vkotvekrab je offline   Profil uživatele vkotvekrab   Find more posts by vkotvekrab   Foto galerie člena vkotvekrab   Click here to Send vkotvekrab a Private Message   Add vkotvekrab to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ben1975
Nový Člen

Karma uživatele Ben1975 - 0% Pěstitelská

Registrován: Sep 2016
Příspěvků: 15  

Příspěvek č. 4

Proč taková wataž v tak malém prostoru???
600 w je na 1,2 x 1,2 m

BEN = EINSTEIN

Old Post 16-03-2017 v 20:28 PM
Ben1975 je offline   Profil uživatele Ben1975   Find more posts by Ben1975   Foto galerie člena Ben1975   Click here to Send Ben1975 a Private Message   Add Ben1975 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vkotvekrab
Nový Člen

Karma uživatele vkotvekrab - 0% Pěstitelská

Registrován: Sep 2015
Příspěvků: 17  

Příspěvek č. 5

Protože větší box zatím nemuzu mít

Old Post 16-03-2017 v 20:33 PM
vkotvekrab je offline   Profil uživatele vkotvekrab   Find more posts by vkotvekrab   Foto galerie člena vkotvekrab   Click here to Send vkotvekrab a Private Message   Add vkotvekrab to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ben1975
Nový Člen

Karma uživatele Ben1975 - 0% Pěstitelská

Registrován: Sep 2016
Příspěvků: 15  

Příspěvek č. 6

Tak to držím palce.
Pěstu Žďár.

BEN = EINSTEIN

Old Post 16-03-2017 v 20:38 PM
Ben1975 je offline   Profil uživatele Ben1975   Find more posts by Ben1975   Foto galerie člena Ben1975   Click here to Send Ben1975 a Private Message   Add Ben1975 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bruno.kudrna
Stálý Člen

Karma uživatele bruno.kudrna - 67% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 67% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 67% Pěstitelská

Registrován: Dec 2011
Příspěvků: 523  

Příspěvek č. 7

Zdravím
A to je takovej problém koupit 4kilo?? Do doby než budeš moct mít větší box??Než tady vymýšlet nějaký předimenzovaný hrůzy?Moc tě nechápu.
Zdárek

po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky

Old Post 17-03-2017 v 06:46 AM
bruno.kudrna je offline   Profil uživatele bruno.kudrna   Find more posts by bruno.kudrna   Foto galerie člena bruno.kudrna   Click here to Send bruno.kudrna a Private Message   Add bruno.kudrna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kazo
Stálý Člen

Karma uživatele Kazo - 54% Pěstitelská

Registrován: Oct 2016
Příspěvků: 56  

Příspěvek č. 8

Taky bych se priklonil k tomu 4kilu. 600w je zbytecne moc na tenhle prostor

Old Post 17-03-2017 v 06:49 AM
Kazo je offline   Profil uživatele Kazo   Find more posts by Kazo   Foto galerie člena Kazo   Click here to Send Kazo a Private Message   Add Kazo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vkotvekrab
Nový Člen

Karma uživatele vkotvekrab - 0% Pěstitelská

Registrován: Sep 2015
Příspěvků: 17  

Příspěvek č. 9

4kilo uz mam, mam v plánu trochu experimentovat

Old Post 17-03-2017 v 07:20 AM
vkotvekrab je offline   Profil uživatele vkotvekrab   Find more posts by vkotvekrab   Foto galerie člena vkotvekrab   Click here to Send vkotvekrab a Private Message   Add vkotvekrab to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fikus37
Stálý Člen

Karma uživatele fikus37 - 95% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 95% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 95% Pěstitelská

Registrován: Apr 2014
Příspěvků: 690  

Příspěvek č. 10

Mezi pěstiteli koluje mýtus,že čím větší wattáž tím větší sklizeň,ale není to tak.
Kytka si při fotosyntéze vezme jen tolik světla co potřebuje a zbytek nevyužije.Někde tady na groweru byl odkaz kolik potřebuje světla.Myslím v sekci o sklenících.Rozhodně v boxu 90x90 ti bude stačit 400W HPS.
Větší wattáže se dávají na větší prostory.
Obecné pravidlo:600W-120x120,1000W-150x150

Old Post 17-03-2017 v 07:20 AM
fikus37 je offline   Profil uživatele fikus37   Find more posts by fikus37   Foto galerie člena fikus37   Click here to Send fikus37 a Private Message   Add fikus37 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kazimír
Stálý Člen

Karma uživatele Kazimír - 52% Pěstitelská

Registrován: Dec 2015
Příspěvků: 111  

Příspěvek č. 11

chudinky kytky... 600kilo na ani ne metr na metr, ty si upad, to by jsi musel mit odtah tak 1000m3/h.. ja sam kdyz sem pred lety prechazel ze 400w na 600w, tak sem nakonec musel koupit i velkej box, pac sem to v 100x100 neuchladil ani odtahem 820m3/h, leda tak v zime pri nevytapeny mistnosti, za mne je lepsi mit odtah trochu naddymenzovanej nechapu jak ti tu muze nekdo radit na 600kilo jen 280m3/h... to bych pouzil tak u 250W a maximalne u 400W vybojky.... jinak budes mit u vrcholku hooodne prez 30 stupnu.....

Old Post 19-03-2017 v 09:05 AM
Kazimír je offline   Profil uživatele Kazimír   Find more posts by Kazimír   Foto galerie člena Kazimír   Click here to Send Kazimír a Private Message   Add Kazimír to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vkotvekrab
Nový Člen

Karma uživatele vkotvekrab - 0% Pěstitelská

Registrován: Sep 2015
Příspěvků: 17  

Příspěvek č. 12

Díky moc za rady, tedka vím ze 90* na 600w je fakt kravina, zůstanu u 400w

Old Post 19-03-2017 v 09:07 AM
vkotvekrab je offline   Profil uživatele vkotvekrab   Find more posts by vkotvekrab   Foto galerie člena vkotvekrab   Click here to Send vkotvekrab a Private Message   Add vkotvekrab to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ben1975
Nový Člen

Karma uživatele Ben1975 - 0% Pěstitelská

Registrován: Sep 2016
Příspěvků: 15  

Příspěvek č. 13

Nazdar Kažo.
Já měl vyzděný prostor 1,2x1,5m
Svítil jsem tam 600kilem. Výška byla dva metry.
9 kytek odsávání 250 nebo 280m2.
Vždy jsem jel 250m2.........
A teplota nepřesáhla 28 stupňů....
Samozřejmě​ to vše ve sklepě.
Takže uznej, že je podstatné, kde je to umístěné.
Jo a 1000m2/h ??? To musí hučet jako kráva...

BEN = EINSTEIN

Old Post 19-03-2017 v 19:13 PM
Ben1975 je offline   Profil uživatele Ben1975   Find more posts by Ben1975   Foto galerie člena Ben1975   Click here to Send Ben1975 a Private Message   Add Ben1975 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kazimír
Stálý Člen

Karma uživatele Kazimír - 52% Pěstitelská

Registrován: Dec 2015
Příspěvků: 111  

Příspěvek č. 14

nazdar BEŇE : psal sem jedine v zime nebo v chladu, v mistnosti kde se topi, nebo v lete to rozhodne s 250m3/h neuchladis, ja mam napriklad na 600kilo odtah 820m3/h v boxu 120X120 a je to jen tak tak... jo a huci to dost, ale co nadelam, hlavni je klima v boxu..... jo a navic sem psal, ze v 90x90 je to uplnej nesmysl... zalezi hodne na rozmerech boxu.....navic vyzdenej box se castecne ochlazuje sam a kor ve sklepe, ale kazdy nemuze pestovat ve sklepe jako ty....

Old Post 20-03-2017 v 04:53 AM
Kazimír je offline   Profil uživatele Kazimír   Find more posts by Kazimír   Foto galerie člena Kazimír   Click here to Send Kazimír a Private Message   Add Kazimír to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kalashnikova
Stálý Člen

Karma uživatele Kalashnikova - 91% PěstitelskáKarma uživatele Kalashnikova - 91% Pěstitelská

Registrován: Oct 2016
Příspěvků: 316  

Příspěvek č. 15

Tak myslim si ze box se 600w v lete kdy je 35 stupnu nikdy neuchladis na 25 stupnu :-D i kdyby si mel odtah 1500 m3/h

Old Post 30-03-2017 v 16:52 PM
Kalashnikova je offline   Profil uživatele Kalashnikova   Find more posts by Kalashnikova   Foto galerie člena Kalashnikova   Click here to Send Kalashnikova a Private Message   Add Kalashnikova to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dmtart
Stálý Člen

Karma uživatele dmtart - 23% Pěstitelská

Registrován: Jun 2015
Příspěvků: 142 

Příspěvek č. 16

...hele kazimíre; je to blbost, já v květu přidám světla a vytočim předřadníky až na nějakejch 1400w a v poho to uchladim 150tkou ruck(480m3/h)..takže si asi nezkusil když tohle říkáš..a mimochodem jedu takhle x let a v těch nejhorších vedrech 40c ..přidám max.125 ruck a ten má výkon tušim 180-220m3..takže sumasumarum jestli jim k čerstvýmu vzduchu stačí 700m3/tak je to ažaž
..mluvím o prostoru 130×130×200 a o 600w hps,300w led a 280w lep(plasma)+nějaké trubice865

Old Post 01-05-2017 v 14:10 PM
dmtart je offline   Profil uživatele dmtart   Find more posts by dmtart   Foto galerie člena dmtart   Click here to Send dmtart a Private Message   Add dmtart to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.3784130 seconds with 21 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív