Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau borci budu kupovat novou 200cfl.potřebuju poradit jestli koupit jen růst a nebo kombinovanou. Měl jsem 150cfl kombi a byl jsem spokojen díky za názory a zkušenosti.
Mám LAMPA AGROLITE 150W, DUAL
Ze začátku jsem ji v Objímce natočil na Růstovou stranu, pak jsem to dal Půl na Půl, Růstovou stranu a Květovou
V pohodě to otočíš v té objímce bud tak nebo tak
Čus, podle několika threadů co jsem četl není kombi úplně nejlepší volba. Já si koupil 2OOW růst a roste to jak z vody, zítra mi přijde dvoustovka na květ, být tebou radši investuju nebo jenom red, viděl jsem pod redkou pár pěkných pěstů.
Původní příspěvek od Ciza17paja Borci za jak dlouho kytka přestane růst po přepnutí na 12/12 díky
Ahoj, dost by nám všem ulehčilo starosti, kdyby na tuhle otázku existovala odpověď, tedy aspoň microgrowákům . To záleží na hodně faktorech, hlavní je samozřejmě genetika. Může to růst ještě 14 dní a vyrůst 2x tolik, nebo může růst týden. Tady pomůže jen modlitba a řádné ohýbání