Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lepsi by bylo tech 50% zda se mi ze paldy pri nizko vlhkosti nejsou tak prorostlí. A tu vlhkost mas kdy? V noci? Hlavne mi prijde ze je mas prěsvíceny, jak vysoko mas lampu?
25 cm od vrcholků na 600w je moc málo.. Zvlášť s hobby stínítkem. 30cm je max... Ja bych šel raději na 35cm. Taky se mi zda, že ty vrchy nejsou zrovna v klidu. Jinak vypadaji dobře. Co se týče vlhkosti, tak bych si s tim nedelal hlavu. Za tyden ci dva to bude vlhkost ideální.
Oka zvednu stinidlo dik za rady...jinak jak se vam zdaji palicky na 3tyden ? Vpohode? potykal jsem se u dvou nejvetsich rostlin nejspis z nedostatkem fosforu....nebo se milim?
Nejspis kuli tomu ze jsem jim lil 14 dni po prepnuti jeste full grow hnojiva vzhledem k jejich male vyssce a pak pul napul s kvetovim.....ted to uz snad bude cajk a jsem zvedavi jak to bude kynout
Kamo ten list vypada prace na přesvícení. Na 3 tyden je to v pohode to zacina az od 4 tydne :-) to stim hnojivem nekdo to takhle dela. Ja to ted taky skusil ale jen tyden po přepnuti sem porad daval hnojky na rust. Sem 5 ty den a zezloutli mi pouze 4 listy. Ale to bude asi taky mozna hnojkama JIDB protoze celej pest tam peres dusík, takze je picovina ze dusik v kvetu skodí.
Nemyslim no ze presviceni....byl dal i jak par vetvi co se smazili....zvedl jsme svetlo o 10cm a uvidime....snad to poradne nakyne no jinak hnojky Metrop ....M1+m2 a calgreen....premyslim o dokoupeni amino bloom ale nevim jestli to bude nejay rozdil