Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co takhle výrobce? Každá lampa neni stejná, i když se ti to může zdát. Koukni se na údaje od výrobce a pak to porovnej s konkurencí .. moje Philipska dokonce i malinko znatelně svítí víc na super lumen.
Já zapínám superlumeny až 3. týden květu. Výrobce uvádí, že bys prvně měl výbojku nechat 10 minut nažhavit a až teprve potom nastavit funkci superlumen, ale na to tu každej sere..
Určíte se to vyplatí.
muže dojít k výraznému "přetižení" ? , určitě nedojde , neboj se toho voe , prostě to tam lupní a jeď , já dávám 660 hned jak přepnu a tech 60w navíc , sám do teď nevím jestli mi to davá lepší sklizen nebo ne
mužeš to použít na každou lampu,není to dané lampou , tech 10 procent ti dá navíc ten předřadník ( tak to vyrobcí předradníku udavají - či je to pravda netusím )
mÁM od NXE a ten boost funguje , aspon teda číselně , objednal jsem skrz to nějakej měřák na lumeny a opravdu to naroslo o těch 10% .... nevím ted uvidím jak to bude funguvat u sklizne At se dari