Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj chtěl bych se zeptat jak vyřešit problém když mi rostlinka začala růst ale má slabý stonek. Ventilátor jsem tam dal příliš pozdě ale protože se vyvrací tak jsem tam dal špejli, vadí to tomu nějak ? Díky chtěl bych ji trochu zesílit ale nevím teď jak.
Vypadá to na nedostatek světla, ale já je mel kolikrát taky tak vytahany a spravili se. Jak jsem je presazoval , tak jsem je prostě dal hlouběji a třeba pul stonku zasypal. Čím na to svitis?
Zkus to dat co nejbliz, me se to pod led netahalo vůbec a to jsem to mel hodně vysoko, házelo to patro za patrem, ale byl to panel nějakých 280w skutecnej příkon. Samozřejmě Čína
Jinak jak je psáno výše jak víc zakoření tak se dají do kupy. Nepestuju už ze semen a ofuk dávám az začnou kvist. Nemyslím si ze by to melo nějak zásadní vliv na stavbu rostliny. Nevím jestli tím takový mrnouse jen netrapis. Jinak sry za to jak pisu , ale je to pres foun.
ofuk dávám az začnou kvist. Nemyslím si ze by to melo nějak zásadní vliv na stavbu rostliny. Nevím jestli tím takový mrnouse jen netrapis.
jj, potrebuju hlavne svetlo, ten ofuk na tak male rastliny kvoli zosilneniu stonky je mytus. takze svetlo, ak sa moc tahaju, presadit a zakopat (jak tu uz zaznelo)
Dovolim si nesouhlasit , aspon u me to dopad ma , kazdopadne svetlo je dulezitejsi ,ale funim na kyky cca 5 dni od doby co vylezou. Kdyz sem tam nemel ofuk byly o trochu vic vytahany. Tezko rict kde je pravda , ale beru to tak ze venku na ni taky fouka ne ?
Ja tych krpatych mavam len na okne, maju slnko, vzduch tam neprudi. Ak byva moc zamracene pocasi, tak sa vytahnu, neskor ich zakopem. Ak je furt slnecno, netahaju sa a stonka silnie. Of course zalezi aj od genu
Ty jo co to je za led? Nechci dělat chytrýho, ale nejsem si jistej jestli ti to povalí jen pod modrým spektrem. Myslím si, že na správnej vývoj rostliny je potřeba celý spektrum, jen během růstu je modré spektrum důležitější. Sám to mám pod HPS 600w Osram plantstar, která ma kombinované spektrum a roste to i kvete vpoho. To tam radši vraz úsporku 6500k za 90,- a povalí ti to líp.