Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hih :-) děkuji,to že má mít vysoký obsah CBD už jsem taky zjistila,ale aspoň nějaký tip by nebyl? Vždy jsem rostlinky dostala,ale letos je budu pěstovat už od semínka a nemám s tím vůbec zkušenosti
Ale neni to tak ruzovy, tusim ze nekde udavali ze z deseti kytek bude jedna s vyssim cbd nez thc. Osobne bych radej volil matkare co se zabyba odrudama s cbd a ma udelanej rozbor latek na svoje rostliny, protoze vyselektovat takovou kytku da vic prace nez pri normalni selekci.
može byť zaujímavá CBD Therapy od CBD Creew, ale tiež som počul, že ten pomer CBD a THC je teória, no hlbšie som to neskúmal. Každopádne to THC v tej masti neuškodí, ba naopak...
Bushka doporučuje techniku Carmagnola
Niektoré zdroje uvádzajú, že je vhodné do týchto preparátov použiť viac odrôd, tak si vyber, prípadne študuj a podel sa s informáciami. :-)
CBD by se snad dalo částečně dohonit použitím i listí. Ne jen samotný palice. Aspoň my masti tak děláme. Záleží na receptu, podle kterýho mast vyrábíš. Jinak CBD odrůdy má v nabídce snad už každá banka. Podle mě asi nejvíc CBD modelů nabízí CBD Crew.
Ale neni to tak ruzovy, tusim ze nekde udavali ze z deseti kytek bude jedna s vyssim cbd nez thc. Osobne bych radej volil matkare co se zabyba odrudama s cbd a ma udelanej rozbor latek na svoje rostliny, protoze vyselektovat takovou kytku da vic prace nez pri normalni selekci.
Tak takoviho matkaře bych rád poznal,asi jich moc nebude..