Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak sem Procházel fora s otázkou jak zamaskovat box... našel jsem tady jeden tip... že pokud je to otázka třeba jednorázoveho typu tak stačí udělat bordel vypnout elektřinu at to nedělá kraval a opřít o něj žehlící prkno prej to celkem odláká pozornost .. ale i tak
mam v pokoji 120*120*200 a už pár ní kolem toho chodím s tím že bych nějakým způsobem chtěl tu velkou černou pěst na oko v pokoji nějak zkrášlit...
prostě aby to vypadalo jak skříň ... nebo Umělecké Dílo ...
box je v rohu tzn.. zakrývam vlstně jen přední a boční stěnu . napadlo mě třeba udělat dvě desky o rozměrech jako je ten box nechat si na to udělat nějaký obraz apak to vpodstatě nějak smontovat aby to drželo kolem boxu a zaroven aby se to dalo lehce Otevřít pro přístup do boxu ' ještě mě napadlo že jedna strana by mohla byt pevně chycená a udělal bych na ní i poličky napříkald
poradíte jak by ste tento dlouhodobý problem řešili .. Jde o to že mám malý byt a stan přímo v pokoji .. věnuji se pěstui teprv chvíli ale je to strašná zavislost .. už ted mě to baví a rozhodně bych se chtěl tomuto věnovat i nadále
tudíž vás prosím o vaše rady a tipy jak by jste to řešili vy
Nic jednodusiho nez udelat obyc. Skrin ti neporadim.dej si ale praci s odhlucnenim ventylace a pozor na pach. Filtr.od kud budes nasavat vzduch a kam ho budes poustet pryc?
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace
Hele mě už v pokoji box běží 2 měsíce HomeLab 120*120*200 s komplet vybavením..
jedu na půl boxu a všechno mám uvnitř .. vzduch mícham v pokoji a mam takový atypický byt dokola že se v nem dá chodit v kruhu pokoj kuchyn chodba koupelna chodba a dokola celej byt minimálně jednou denně vyvětrám jedu klasiku pacháč a kytí si nestěžujou .. hluk je teměř nulový a nikdo si nestěžuje a usnout se u toho taky dá jde spíš o to že když příjde na navštěvu někdo u koho bych nechtěl aby věděl co ta velká černá skřín je zač aby prostě viděl něco nad čím se pozastaví ale nebudou ho lákat tajemství uvnitř
Ahoj. Buď si sestavit skříň, protože tento rozměr nekoupis nebo tam udelat proste ze sádroše rohovej kamrlik..normal udělat 2 příčky s furtem a dverma a natahnout lepidlem, nastukovat a nabílit..dle me je tohle nejlepší moznost, protože plno bytu, domů ma takovehle kamrliky. Jen je lehkej problem vyresit pritah a odtah tak, aby to nebylo moc napadne..Ja bych pritah resil dole u dveří a odtah nekde mrizkou nahore v rohu ;-)
Jak říká Váchy okolo udělat ze sádroše stěny, futra, dveře + FAB zámek a prostě tam máš komoru
dole mřížka na pasivní přítah (protože je v komoře vlhko a jinak by tam plesnivěla košťata) a nikdo se ptát na nic nebude, prostě je tam bordel a ten nikomu neukazuju.... Ve sklepě taky neděláš exkurze.
Sadrokarton se netaha lepidnem a nestukuje . Zaplni se spary uniflotem se sitkou a tahas na to finisku . To je dotaz jen tak bokem .
Navic ten byt ma v najmu a tohle bude resit az pujde do svyho. Dovolil sem si odpovedet za nej.