Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Přátelé, rád bych se s vámi podělil o svou radost ze zatím malé květinky. Je to můj uplně první grow, tak na to prosím berte ohledy. Jakékoliv připomínky a rady rád přijmu.
Fotky a progress v příspěvcích níže....
3. den večer po zasazení. Už je to velká kytička Má už 5cm. Už je v boxu 40x40x40cm. Ofuk zapnutý non-stop, režim světla 18/6. Teplotu se snažim držet na 24°C
Bohužel odrůdu nevím Jsou to semínka od kamaráda, ale kvalitní z nějaké seedbanky. Dal mi nějaké náhodné. Box je 40x40x40cm (bohužel malý, potom budu přesouvat do většího.) Ofuk je 12V 120mm ventilátor z kompjůtru, který jede jen na 5V (nevím jak by takhle malá kytka reagovala na takovej vítr Světla jsou 2x 20W LED žárovka s "parabolou" lumeny nevím... ale svítí jak blázen. Teplota chromatičnosti je 6500K, což je ideální na růst. Na květ mám 3x 20W LEDku s 2700K. První 3 týdny se prý nemá hnojit, takže zatim hnojivo nemám
Už je to týden od zasazení a už tak 4 dny nevyrostla ani centimetr. Podmínky udržuji pořád téměř ideální. Nepřelívám, zavlažuji tak akorát, kytička je pořád krásně zelená, listy jsou pěkně "narovnané" nejsou zkrabacené a tak. Vůbec nevím proč, je z kvalitních semínek ze seed banky Royal seed bank nebo tak něco Nevěděl by někdo co bych mohl dělat ? Díky
Podľa čoho, alebo koho a akých kritérií si namiešal ten substrát? Čim to plánuješ hnojiť? Nemôžeš sem dať fotku obalu z toho substrátu? Ak sa to trochu rozbehne, tak by si mal aplikovať nejakú prevenciu proti možným škodcom.
Substrát jsem míchal podle doporučených substrátů v FAQ. Hnojit zatím nevím, hodně lidí zastává názor, že by se měla kytka hnojit až po 3 týdnech růstu, abych jí nespálil a nezabil Obal od substrátu během zítřka dodám