Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Chilli papriky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
pajkapajka
Stálý Člen

Karma uživatele pajkapajka - 100% PěstitelskáKarma uživatele pajkapajka - 100% PěstitelskáKarma uživatele pajkapajka - 100% Pěstitelská

Registrován: May 2009
Příspěvků: 130 

Chilli papriky Příspěvek č. 1

Ahoj, letošní rok bychom si rádi vypěstovali svoje chilli do pizzerie :-) kdo má zkušenost, uměl by poradit co musíme udělat pro vypěstování cca 70kg paprik?

Old Post 13-01-2017 v 10:16 AM
pajkapajka je offline   Profil uživatele pajkapajka   Find more posts by pajkapajka   Foto galerie člena pajkapajka     Add pajkapajka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Registrován: Apr 2006
Příspěvků: 881  

Příspěvek č. 2

Ahoj,
70 kg je opravdu hodně kg...
Postavit obrovský foliák, či skleník.
Pěstovat odrůdy s velkým výnosem, např. Habanera, Jolokie. Cca 200 semínek..(?).
Kvalitní hnojky.
Dobrý substrát.
A pak už jen spoustu péče..

Chceš chilli hodně pálivé, nebo málo?
Jak budete takové množství skladovat?

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 13-01-2017 v 12:39 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RoyalHarvest
Stálý Člen

Karma uživatele RoyalHarvest - 0% Pěstitelská

Registrován: Sep 2015
Příspěvků: 59  

Příspěvek č. 3

To je docela obdivuhodný množství, doufám, že to bude možno tady sledovat někde v threadu :-) Chce to hlavně prostor, slunce, genetiku a taky čas.

Stejně jako JAHmaicana by mě zajímalo to skladování. Já měl minulej rok jeden keřík Trinidad Moruga Scorpion a pět Habaner El Bonda - většinu jsem nasušil a pár kusů jsem si nechal na mrazáku, omáčku jsem nedělal.

Don't worry, be happy!

Old Post 14-01-2017 v 08:45 AM
RoyalHarvest je offline   Profil uživatele RoyalHarvest   Find more posts by RoyalHarvest   Foto galerie člena RoyalHarvest   Click here to Send RoyalHarvest a Private Message   Add RoyalHarvest to your buddy list     Navštiv homepage uživatele RoyalHarvest! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pajkapajka
Stálý Člen

Karma uživatele pajkapajka - 100% PěstitelskáKarma uživatele pajkapajka - 100% PěstitelskáKarma uživatele pajkapajka - 100% Pěstitelská

Registrován: May 2009
Příspěvků: 130 

Příspěvek č. 4

Ahoj, už jsem to psal jahovi ve zprávě nakonec by šlo o poloviční množství. No uvodíˇe co se dá dělat a hlavně jak to vyjde ekonomicky.

Old Post 14-01-2017 v 08:55 AM
pajkapajka je offline   Profil uživatele pajkapajka   Find more posts by pajkapajka   Foto galerie člena pajkapajka     Add pajkapajka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hvězdář
Stálý Člen

Karma uživatele Hvězdář - 96% PěstitelskáKarma uživatele Hvězdář - 96% PěstitelskáKarma uživatele Hvězdář - 96% PěstitelskáKarma uživatele Hvězdář - 96% PěstitelskáKarma uživatele Hvězdář - 96% Pěstitelská

Registrován: Nov 2014
Příspěvků: 206  

Příspěvek č. 5

No to záleží i na tom, jestli máš dostatek vlastní kvalitně vyhnojené hlíny, popřípadě jestli není poblíž nějaká kompostárna která by za slušný peníz prodala vlečku kompostu. Jestli budeš kupovat hlínu v krámu, tak to asi moc ekonomické nebude. Další věc je voda. Pije to jak prase, když je horko. Nesmíš zapomenout ráno otevřít foliák, jinak se ti přes den usmaží, a zrovna já jsem po hospodě ráno často zapomínal, když jsem utíkal do práce a pak řešil telefonem kdo by mi to tak mohl jít otevřít Jinak bych se vysral na odrůdy, které mají velikost plodů a bral něco, co se dobře sbírá, je pekelný opruz sbírat stovky (v tvém případě tisíce) centimetrových plodů. Jestli to má být na pizzu, tak tam se výborně hodí jalapeňos nebo nějaké pálivější rohy, ring of fire nebo cayenne red. Jinak 35 kilo už je trochu míň ale i tak je to pekelná laťka, to je jak kdyby sis do threadu první grow napsal že chceš mít na podzim 5 kilo sušené ganji. Já jsem letos vytežil 9 kilo a příští rok mám v plánu 20 kilo, ale rentabilní to není ani náhodou. S kupovaným substrátem a hnojkama to asi ani nejde. Je to spíš radost a osobní pýcha z toho, že jsem se jako zemědělec osvědčil. jinak pálivost by též měla být nějak v rozsahu poživatelnosti, když uděláš pizzu s habanerem, tak tím většinu smrtelníků odrovnáš. Pro nějakou takovou konzumaci je tak asi nejpálivější co se dá normálně jíst ve větším množství ring of fire, cca 85000 SHU.

2015: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=75591&perpage=50&pagenumber=1
2016: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=76988

Old Post 14-01-2017 v 18:51 PM
Hvězdář je offline   Profil uživatele Hvězdář   Find more posts by Hvězdář   Foto galerie člena Hvězdář   Click here to Send Hvězdář a Private Message   Add Hvězdář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:22 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.9814770 seconds with 23 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív