Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prosím o radu, mám kytky 18 dní před sklizní a přijde mi ,že mám malé palice.Možná je to v pohodě ,ale předešlá sklizeň vypadala mnohem hutněji.Mám je v kokosu Hnojím bloom a jungle in tha box .Ec 1.6-1.8 a ph 5.7-5.8.Mám 600w výbojku a nad kytkama 50 cm a 12/12 .Jedná se o Big Bud.Jinak barva je v pohodě.
Dočetl jsem se ,že bych to mohl hodit na 10/14 a bych to nějak urychlil.Snad to pujde z fotek poznat a mrkněte jestli je to v pohodě nebo ne .Dik moc
Jo a zaštipoval jsem poprvé a použil kolínka-asi to příště dělat nebudu.
Zdar,jel jsem taky BB a pokaždé spokojenost. Zatím nejlepší odrudá na výnos a chuť taky parádní.
Každé kolo není posvícení.Píšeš 18 dní před sklizní,ale nepíšeš kdy jsi přepnul na květ.Já sklízím BB 51-54 den v květu.Jedu pod LED Vero29 a takhle to vždy dopadne.Samozdřejmě ,že jsem nafotil nejkrásnější holku ,ale většinou je i zbytek podobných.
Zdarec na květ jsem přepnul 13.11.2016 ,ale 10-14 dní se nepočítá.Takže květ počítám od 27.11. + 60 dní v mém případě to nechám asi na 65 dní.Jinak pěkní macci a to jsem slyšel ,že pod LED to neroste.
Jak píše crazyben, počítá se jakmile přepnes na květ. Takové hlášky, že se nepočítá 10 dní není pravda. To samé ten mýtus, že to pod " COB LED " nejede. A právě BB je dobrý model pod LED.
Ventilace valí nonstop,výbojku jsem měl moc vysoko 70-80 cm ,nyní dána na 40-50 cm a za 2 dny to pěkně nabobtnalo.Díky za rady a vypadá to ,že se t trochu ještě dožene.
Není Big Bud jako Big Bud..záleží na bance nebo odkud máš i řízky..jedeš řezy nebo ze semen popřípadě od jaký Banky?jel jsem 3 krát Big Bud a vždy ze semen a podobně malý šišky sem měl když sem zkusil schválně od Natural seeds..