Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jako realnej vykon 125w? no jo kup to a budes maximalne spokojenej....anebo vem radsi hned dve hehe......no jasne ze je to picovina, vubec takovy sracky nekupuj....maximalne na rust....
Tedy jako 600W HPS náhrada velmi těžko. Prošel jsem si si fází fialových svítítek o 30W po 100W na chip. Zkusil jsem i levné teplé bílé od 10-100W. Dokonce i 3W fialka s optikou a podobně. Něco jsem udělal i pro známé ale už to mám spíše jako výprodej. Ne že by to bylo k ničemu, ale rozhodně to nedokáže to co výrobci slibují.
Značkové bílé a teplé bílé ukázaly co dokáží.Pro výrobce na kšeft jsou asi drahé, takže je nabízí jen pár výrobců co raději prodají jeden drahý špičkový kousek než sto průměrných.
Mimochodem, za ty penize si porid treba dve tyhle svetla: http://www.ebay.co.uk/itm/-/291832645332 - PopularGrow 300W
Pokud koupis dve, skoro to nahradi tak 400W vybojku, s privrenyma ocima .. A posilaji to z CR (teda podle popisu), zadne trable s celnici.