Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak pro začátek jsem si dovezl z cannafestu 3ks semen z názvem Trinidad moruga škorpion z 2miliony palicich jednotek nejsilnější čili na světě tak prej 2.
Ty vole ta palice je velká jak ladova hlava
V ruce se motá další spiknutí,..........,............,..........
už sem ji chutnal neni to k jidlu normalne jako když me kun kop do bricha a oci mi mohly vyskocit a to nemely urcite su spravnou palivost ani rukama sem na to rdsi nesahal ale nedalo mi to a kousek sem ochutna peklo na zemi verte mi
V práci občas koštujeme morugy i karolínky a není to nic příjemného. Podle mého by tyto nejpálivější odrůdy měli dostat do rukou pouze zkušení lidé, nejlépe se zbrojákem. Člověka, který chilli má rád, to pokrutí. Nezkušeného a nepřipraveného člověka můžete s tímto dostat i do nemocnice tak bacha na to. Nedej bože aby se to dostalo do intimních partií či do očí. Osobně se mi dostalo trochu slabučkého habanera do oka a myslel jsem, že bude lepší si ho vydloubnout. Co by udělala karolínka nebo moruga nechci radši domýšlet. Taky dávej bacha, škorpion i karolína jsou spíše stromovitého rázu, velké obrovské křáky s dřevnatým stonkem. Mi letos vyrostla karolinka z 3l květináče do metrové výšky (dlouhý kmínek a nahoře koruna stromu) a pokud bych ji nezaštíp, tak by vyrostla ještě více. U morug to bylo velmi podobné. Je sice dobrý pocit pěstovat něco nejpálivějšího na světě ale užitnou hodnotu to moc nemá. Je to spíše taková zajímavost než aby to bylo k jídlu. Letos zasadím jenom karolínku abych právě nějakou tu zajímavost doma měl
Tak moruga byla presazena do 3dcl kelimku .Dal jsem klíčit 3x4ks semen a to odrůdy jalapeno NuMex Pinata ,jalapeno maylon, Cayenne yellow ty půjdou ven na balkon jižní strana samozřejmě až v půlce.kvetna zatím růst 125cfl
Ty vole ta palice je velká jak ladova hlava
V ruce se motá další spiknutí,..........,............,..........