Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus groweri 😊 jedu NFT. Jak mám řešit velkou teplotu živného roztoku? Obc2as se mi tam objeví i 27 stupňů. Vím, že je to špatný, ale co s tím? Diky za pripadne rady
hodně pomůže předělat nádrž mimo místnost, stan, a ještě lepší je na studený beton.. jinak jako prevenci hniloby můžeš přidávat každé 3 dny nějakou formu chlornanu sodného, třeba savo 0,2ml/10l..
NORM
myslím, že tým odfajčí niektoré zložky hnojiva - záleží aké tam leje.
Okrem toho zlikviduje celú biofloru okolo koreňov...
Poriadnym odťahom treba začať a pokiaľ sa nedarí udržať teplotu, tak nabudúce zvoliť inú techniku pestu.
Dávať tam ten ľad je hrozne otravné. Dajú sa vymakať rôzne systémy chladenia cez chladič, alebo klímou.... myslím, ale, že poriadnym odťahom mimo pest. miestnosť to vyriešiš. Ešte treba kuknúť, či tam nemáš nejaké moc silné čerpadlo, čo je ochladzované tým roztokom a ten roztok sa tým pádom zbytočne ohrieva
Piste si co chcete, ale savo jako jedine opravdu pomaha, znici hnilobu a kytka jede dal, jen koreny zustavaji hnede, vyzkouseno, jen je treba pouzit spravne savo )
Jako prevenci jsem ho tam sice nelil, ale urcite bude fungovat.
Já mám roztok na teplotě 24-25 stupnu.
JAKÁ teplota je idealní ?
btv pokud v boxu mate 25-30 to nejde udržet roztok chladnější .
Chci použít topeni z auta které bude mimo box a tim to zkusi chladit, příprava na léto.
Původní příspěvek od Butchers Já mám roztok na teplotě 24-25 stupnu.
JAKÁ teplota je idealní ?
btv pokud v boxu mate 25-30 to nejde udržet roztok chladnější .
Chci použít topeni z auta které bude mimo box a tim to zkusi chladit, příprava na léto.
Zkoušel jsem hydro systém před pár lety a právě kvůli vysoké teplotě, jsem po jednom kole od toho upustil. Teď když jedu led, tak už 3 kolo vše naprosto v pohodě. Teplota vždy kolem 20 stupňů v 90L kalfasu, NFT systém.
Původní příspěvek od fikus37 Zkoušel jsem hydro systém před pár lety a právě kvůli vysoké teplotě, jsem po jednom kole od toho upustil. Teď když jedu led, tak už 3 kolo vše naprosto v pohodě. Teplota vždy kolem 20 stupňů v 90L kalfasu, NFT systém.