Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no s prostorem ani teplotou myslim ze problemy nebudou:
Prostor je Kameny sklipek rozmery asi tak 5m Dlouhy a 2m siroky ... takova nudle a teplota se tam pohybuje zrovna ted tak 18-20 stupnu...
je to ok???
tak kolik?? heh
to Realist:
no kyti jsou asi 10tej den v hline (zahradnicky substrat, agroperlit,lpisek,kokos)
Plocha se neda zatim urcit pac to budu dnes presazovat do vetsich kvetinacu. (staci 5l??)
Inak hnojivo Wuxal Super
Jo a jaka je optimalni vyska lampy od vrcholku kytky pri 600W???
Vecer pridam Photo...
no mam jeste 10l kvetinace takze to prdnu do nich ...
jak je to s teplotou nevadi kytkam ze vzduch kolem ma tak 20 stupnu???
Ja sakra budu muset v zime pritapet ....
No a jeste neco ... v tom sklipku je slabsi pruvan ... je v takovem pripade potreba vetrak??
Jo a jak mam regulovat vlkost .. nemyslim zvysovat spis snizovat ... nejakym vysousecem???
doporucil bych ti zmensit (prepazit,nebo udelat stan ze stresnich
lati a odrazovi folie)sklipek 600w vybojka osviti pribl. 1m2 zbytecne
se ti bude svetelnej tok rozptylovat do obrovskyho prostoru-
tim i trochu zvýšíš teplotu (id.-24-26°C).12-14 rostlin mi po zkusenostech s vetsim i mensim mnozstvim pripada jako zlata stredni cesta(sory Hlava ale tech 72 kousku na m2 to je mortal masakr)
k tem kvetinacum-cim vetsi kvetinac,tim sice vetsi kor.bal ale take
bude chtit rostlina rust vys-600W vybojka prosviti priblizne 70cm dolu
tzn jestli udelas 1,50m kytky je jasny ze ve spodu bude dost nezajimavej vysledek na kterej bude kytka zbytecne spotrebovavat energii. preju hodne uspechu
Stay rude,stay rebel!
jeste k tomu vetraku-doporucuju ti vetrat v kazdym pripade(mam
ozkouseny ze cim vic tim lip,i kdyz si to nektery lidi nemysli,ale pride
mi to dost podobny jako kdybys zavrel cloveka,nebo zvire do sklepa
kde je slabej pruvan a rikal by sis ze je to ok,myslim ze by jim bylo
rychle spatne)zalezi kolik do toho muzete,nebo chcete investovat.
nejjednodussi reseni pro snizeni vlhkosti by mi ve vasem pripade
napadalo(v kvetu kdy je treba vyrazne nizsi vlhkost nez v rustu,kdy
bude sklepni vlhkost podle me idealni)prisavat ventilatorem sussi vzduch z jine mistnosti-podle moznosti
Braindead
BFCREW represent
mel jsem stejnej problem kdyz byl ten ofukovaci ventilator pustenej
primo na rostliny(coz jak sem zjistil je zasadni chyba,pouze je to
vysusuje) v pripade ze ho umistim aby foukal mezi rostliny a lampu
(popr. jak pises nechat foukat v opacnym smeru od rostlin aby se na ne vzduch spis odrazel) pak je vse ok
maj sa - at rostou! at kvetou!
Brainded
Dik vsem za pripominky a rady .. kyti rostou vcelku dobre takze uwidime co bude dale.. Jen jeden problem Svilusky mam Omite 30W ale ty kurvy ne a ne pryc ....