Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a ako chceš narvať do 100 cm boxu 150 hps? Podľa mojich výpočtov, potrebuješ, tak 20cm na kvetináč, 10 cm na reflektor, 15-20 cm od vrcholkov ináč ti to ten sodík spáli, nehovoriac, že ak umiestniš sodík do tak malého boxu, tak ti tam bez poriadnej ventilácie vznikne pekná sauna. Všeho-všudy ti ostane tak 45-50 cm na rastlinku. Šupni tam radšej 250 cflko , a pekne ti osvieti plochu. Stejne 150ka hpsko ma 15k lumenov a 250ka cflko mozno tak 13, netuším presne, tak zas toho nestratíš.
Nemám stim asi takový zkušenosti jak ty ale řeklo bych že se mílíš pač ten box co kupuju je dělanej přesně na tuhlew watáž . Takhle nestratim nic mám tušení co se místa týče a hlavně aspon vynikne její potenciál. Jak řikám nemám stim asi takoví zkušenosti takže je možnost že se mílím.
...no kolego je to dost málo..aspon 120by to chtělo..
..wiccini: tím cflkem by si asi taky moc nepomohl..vždyt je to tlustej válec....leda vertical..nonevim
Tak máme před vánocemi a květinám je už nějakejch 25 dní .Do skřínky přibyla bazalka a máta . Hezky rostou možná to bude tím že jsem jim přikoupil Kořenovej stimulátor od AH a ještě dostávají trochu cucnout AH Novy i když jsou teprve na růstu . tady jsou Fotky z průběhu CCA. 3 týdnů od posledního updatu.
Tohle je dnes, té první se nějak ohýbaj listy nejspíš to bude vysokou teplotou v boxu . Budu jsi muset pořídit ještě jeden odtah pač ten jeden odtah vzduchu napojen skrze pachovej filtr asi nestačí.
A jedné jak je trochu vidět jse dělaly trojlístky myslim jsi že může zhermafrodit možná je to kvůli stresu a nebo to bude jiné pheno , už se to zlepšilo .Nějak se srovnala.
Jinak je vydět i ten klipsnák kterej jsem dokoupil .
Zatím vše.
Hezké vánoční svátky všem.
Naposledy upravil BadatelAroma 23-12-2016 v 20:49 PM