Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Třísložkové hnojivo od GardeniX
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
GARDENiX
Nový Člen

Karma uživatele GARDENiX - 60% Pěstitelská

Registrován: Feb 2016
Příspěvků: 8  

Chemie Třísložkové hnojivo od GardeniX Příspěvek č. 1


Ahoj!

Rádi bychom Vám informačně představili námi vyvíjené třísložkové hnojivo. Hnojivo testuje mimo jiné i Lukyn, který si jej nemůže vynachválit. Hnojiva je možno za určitých podmínek odzkoušet po domluvě ve zprávě! Neváhejte napsat pro jakékoliv informace.

Jedná se o vlajkovou loď společnosti GARDENiX. Nabízí snadné použití a zároveň komplexní řešení výživy rostlin pro nejnáročnější pěstitele. Je vhodná pro širokou škálu rostlin a květin. Skládá se z kombinace tří lahví: GROW/RŮST +
BLOOM/KVĚT + MICRO/MIKROPRVKY. Vhodnými kombinacemi poměrů těchto hnojiv lze připravit optimální poměr živin v zálivce. Umožňuje každému pěstiteli připravit ideální zálivku pro každou fázi vývoje rostliny. Každý pěstitel se tak stává pánem své vlastní zahrady. Ve vegetativní fázi zajistí přidáním většího poměru růstového hnojiva dostatek dusíku. Naopak ve fázi květu a plodu umožní více zásobovat rostliny fosforem a draslíkem přidáním většího poměru květového hnojiva. Mikroprvky v podobě chelátů jsou stabilní a lépe vstřebávatelné.

Růstová složka je obohacena o čtyři vitamíny. Dusíkaté látky mají stimulovat růst a přispívat k celkové vitálnosti rostlin. Květová složka je obohacena o aminokyseliny, které napomáhají tvorbě hmoty. Složka s mikroprvky je zdrojem všech stopových prvků. Některé mikroprvky jsou ve formě kvalitních chelátových komplexů. Mikroprvkové hnojivo zároveň obsahuje humidové látky. Jedná se koktejl organických sloučenin a kyselin, které vznikají v posledních fázích organického rozkladu. Ty výrazně podporují rozvoj kořenového systému, efektivnější příjem živin, schopnost fotosyntézy a přirozenou odolnost rostlin vůči stresům a chorobám. V neposlední řadě pak mají blahodárný účinek na půdní mikroflóru. Pro dosažení opravdu velkých květů a plodů doporučujeme v druhé polovině květu společně s trojsložkou užívat i GARDENiX PK 10-10 (buď střídavě; nebo dohromady, ale ve snížených/polovičních dávkách).

Trojsložkové hnojivo je vhodné pro všechny typy pěstebních médií - substrátů, hydroponii i aeroponii. Doporučujeme pro pěstování v pasivní hydroponii, tj. v kokosových vláknech. Je vhodné držet se přiložené tabulky míchání hnojiv. Ideální PH pro vstřebávání živin většinou rostlin je 5,5-6,5. Naše PH technologie sama zajistí, že po smíchání v běžné kohoutkové vodě, s hodnotou PH okolo sedmi, se PH zálivky ustálí na hodnotě kolem 6. Květová i růstová složka obsahuje v sobě pH upravující činidlo, které snižuje hodnotu PH v namíchaném roztoku na příznivých 6 ± 0,5 pH. Hnojivo tak samo nastaví prostředí pro správné vstřebávání všech prvků. Doporučujeme však užití PH a EC metru a živný roztok doladit dle zkušenosti pěstitele, užitého systému pro pěstování, konkrétní plodiny a stádia vývoje. Každé hnojivo, skladované v suchu, chladu a temnu nejprve řádně protřepejte. Do nádoby pro míchání živného roztoku napusťte nejprve vodu a poté přidejte jednotlivě výživné složky. Odměřujte každou složku hnojiva zvlášť, například použitím odměrného válce nebo odměrky. Zálivku před použitím promíchejte aby se roztok řádně homogenizoval a zkontrolujte PH a EC. Po provedení zálivky sledujte pokroky ve svých zahradách.

Více info najdete na www.gardenix.cz

webové stránky

facebook

KVALITNÍ ČESKÁ HNOJIVA

Old Post 14-11-2016 v 17:19 PM
GARDENiX je offline   Profil uživatele GARDENiX   Find more posts by GARDENiX   Foto galerie člena GARDENiX   Click here to Send GARDENiX a Private Message   Add GARDENiX to your buddy list     Navštiv homepage uživatele GARDENiX! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
K-Roc
Stálý Člen

Karma uživatele K-Roc - 30% Pěstitelská

Registrován: Feb 2012
Příspěvků: 42  

Příspěvek č. 2

Víte jak se to říká nejlepší věci jsou ty co jsou zadarmo !!

Old Post 16-11-2016 v 05:59 AM
K-Roc je offline   Profil uživatele K-Roc   Find more posts by K-Roc   Foto galerie člena K-Roc   Click here to Send K-Roc a Private Message   Add K-Roc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:27 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.2222740 seconds with 26 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív