Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, mám mikropěst, skříň 60x40x90... váš názor - je lepší jet metodou scrog nebo klasiku? Zářivka CFL 250 W, semena Jack 47, feminizovaná, nejsou to automaty.
Na fotce momentální stav kytek, dnes čerstvě po zastřižení
pokud nevis, o kolik se vytahnou, tak bych v tomhle prostoru radeji prepnul drive, nez pozdeji! Vem si, ze 20 cm ti vezme lampa a taky musis mit od lampy odstup od vrcholku. Na kvet radeji HPS, pokud mas moznost a uchladis to. Nakup si kolinka, abys mel jistotu, ze to ukocirujes..
Ale pokud pojedu scrog tak bych to měl ukočírovat lépe, ne?
No a prave o to mi jde...jestli tam z důvodu šetření místem nenechat CFL i na květ...myšleno, aby kytky mohly růst až k ní
Teplota nevím...mám pěstírnu v chodbě, kde se moc netopí...takže sodík by naopak mohl pomoct, abych tam neměl moc chladno. Teď s CFL je to tak ideál...ale taky zatím nebyla žádná zima venku
Díky moc za rady
Tak nakonec jsem na květ dal CFL 250, abych to uchladil a kytky se mi nepálily o lampu. Už jsem nainstaloval i síť... Jen se mi zdá, že se mi kytky strašně rozrostly do šířky a začíná tam bých strašná hustá jungle... bude mít scrog v tomhle případě nějaký smysl? Protože celou plochu už mám vyplněnou ted...asi až moc. Díky moc za rady