Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je tato funkce proste nefunkcni, nebo jsem jen hnup? Resi se zde spousty zajimavych diskusi a rad bych si nektere pro prehlednost zalozil/dal sledovat a nevim, proc to nemaka? Díky
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
I ted, kdyz chci pridat tento topic do zalozek - kliknu zde pod mym prispevkem na "pridej tema do zalozek" nasledne vyjede klasicky rozhrani kde si mam vybrat do jake skupiny to chci, zmacknu ulozit - podekuje mi to a nasledne ve svych zalozkach nic nemam. Abych odpovedel stejne jaxe ptas, presne to vsechno, k cemu to ma slouzit.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Hehe, po nějakém tom roce - jo, taky si připadám jako pitomec, protože mi to taky nejde :-D
Nebo je to jen pro stálé členy? Protože mi to píše ... "Zobrazujeme záložky 0 až 0 z celkových 0" Což bude asi ten problém, hmm?