Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar. Chci se zeptat, zda je možný pěstovat za oknem i přes zimu. V místnosti ideální teplota, jen bych dal lampu na prodloužení světla, simulace větru větrákem. Je to možný? Vrátil sem se ke kytkám po rakovině a chci vlastní výpěstek. :-)
Pohledej zde na fóru, je tu ohledně "za oknem" hodně vláken a informací. Podle mě to nemá moc smysl. To už je lepší rozjet malou LED pěstírnu a všechno to mít v jednom boxu pokupě, než nějak provázané na okně. Já kvůli letošním čorkám jsem byl donucen se dokopat do malého indooru s ledkou.
30W LEDka+zdroj=+-280kč (popřípadě mám doma ještě plno COB LED 3W žárovek)
4x OSB desky=do 500kč
Homemade pacháč
větráky a další blbosti co mám doma nebo v práci
Bílá barva, která zbyla z malování
Okolo 1000kč můžeš mít na úrovni LED pěstírnu, kterou můžeš pak neustále vylepšovat, pokud jí dobře pořešíš.
Tak sem nakonec vyresil starou skrini. Ted jen resim svetlo. Na rust sme vybrali 85w usporku, nepotrebuju topeni, skrin je v byte, ale resim co dat na rust. Podle rozmeru skrine 95x29x110cm vychazi na max vynos 150w. Ale co pouzit? Usporky jsou prej na kvet k nicemu a nevim, co dat, abych nepretapel.
Máš dost nevyhovujicí rozměr skříně volil bych nejakou jinou ale jestli se ji chceš držet viděl bych tam jako nejidealnější zařivkový trubice, modry na rust a červený na květ, nic víc stejně nevymyslíš..možná je dát i po stranách ale nemam zkušenost jak moc by ti to pomohlo