crazyn
Stálý Člen
![Karma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská Karma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská Karma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská Karma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská Karma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská Karma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská Karma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská Karma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská Karma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská](images/karmagood.gif)
|
600w,16KS White Satin,Plagron LightMix,EC ? |
Příspěvek č. 1 |
Čaute bando,potřebuji poradit.Mám za sebou 7 kol,můžu říct že uspěšných,nikdy nebyl žadný problém,kytky byly zdravé a nadherné.Nikdy ale opravdu nikdy jsem nekontroloval hodnoty EC.Hnojil jsem hnojkama od Plagronu,Grow a Bloom.Až dnes jsem zjistil,že když jsem hnojil podle návodu,4ML/L,tak EC bylo nehorázně vysoké - 1.6
( a to se nebavim jeste o tom,že predhnojeny substrat ma EC okolo 1,takže to musela být nehorazna zbytečná pálka co jsem jim daval a vubec si nedokazu predstavit jaka hodnota vytekala ).Většinou jsem začinál hnojit hned na začatku až když se kytky zakořenily do hliny a začaly trošku rust,zakořenění trvalo pokaždé cca 7 dní , takže pokažde už ten 8 den kdy se kytky chytly tak jsem začal hnojit.Moje otázka zní , proč mi nikdy kytky nedaly najevo že je to moc ? Žadné žloutnutí lístu či povadnutí,absolutně nic,jak říkám kytky byly pokaždé nadherné a zdravé.
Mám teď daný novy setup,600w,16KS White Satin,Plagron LightMix,myslím že Setup stanu není podstatný.Chystám se hnojit novýma hnojkama,koupil jsem si AHačka,komplet,tak se tedy ptám, kdy mám začít hnojit ? Light mix je předhnojeny na 2 týdny približne,tak mam začit hnojit po tech dvou tydnech? A hlavně mě zajímá s jakym vstupním EC mám začít.Předem dekuji za odpovedi.
|