Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,mám tu naliehavú situáciu, ktorá ma vážne straší viac než čokolvek čo som tu mal,..
vo vnútri stoniek mi brázdia larvy, na rôznych miestach..jednu som objavil priamo ako vyliezala z vršku kvitnúcej začínajúcej šišky, a dalšie keď som rozrezal stonku...je ich tam viac než len tie čo som vybral a verím že sa to bude postupne rozširovať..
Foto nemám nakolko sa mi rozbil mobil takže ak bude treba foto tak v krajnom pripade splašim čím skôr fotky.
ale Zatial potrebujem vedieť čo to môže byť a čo sa s tým dá robiť.
Fuu Moc ďakujem,čím skôr to zakúpim a budem dufať že sa už nebudu širiť lebo najprv som to mal iba na jednej rastlinke a teraz su na troch a dost mi poškodzuju vrcholky ktore musim po zasahu odstraniť.