Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,potreboval bych radu...Svitim cca 8 tyden a kytky mi nechteji kvest.ze zacatku jsem bojoval s vlhkosti a teplotou,ale ted uz je to ok,ale potrebuji nejaky rady,aby to zacalo kvest.nekdo mi radil dat jim vic tmy,ale necham si poradit.
Jaký máš časovač? kontroluj kytky každou hodinu alespoň jeden den at vis jestli ti vůbec světlo svítí, tak jak má. Jináč může být dalších 10 důvodu proč ti nenakvetaji.
ted jim davam 10h svetla a 14 tmy.kamarad mi poradil,ze by to mohlo pomoct,tak zkousim... jinak svetlo kontroluju porad a to sviti dobre.ventilatory a odtah,tak bezi porad.me uz toho moc nenapada cim to muze byt zpusobeny