Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak mi prijde ze hned druhou vetou si odporujes s tou prvni...
Ne ted vazne, je nejakej dukaz, ze se GIB oproti konkurenci tak rychle vysviti? Jedna baba povidala me nezajima... spis chci znat nejakej konkretni duvod... konstrukce, material, zpracovani? Nebo rovnou dukaz v podobe mereni... zivotnost udavana vyrobcem me nezajima, behem udavany zivotnosti jakykoliv vybojky jich vymenim hned nekolik... 4 roky s zadnou vybojkou snad nesviti nikdo a i tech "ubohejch" 10000h co je u tohodle gibu sou vic nez dva roky pri 12h periode, coz mi prijde porad dost (bych za tu doby vystridal min. 3 kusy stejne).
Zrovna sem taky premejslel nad touhle "pure bloom spectre"... tak by me zajimalo proc bych mel vzit Philipse (krome ty ceny).
Osram nechci ani videt... mi v aute praskaly jedna za druhou. Nikdy vic od nich nic nechci.
BTW. nasrat na dual... roste to i pod sodíkem tak jakýpak copak... to už radši koupit MH i HPS. Dlouhodobě to neni žádná investice navíc, protože budou dvě výbojky, tzn. vydrží dýl...
jó a ten odtah podle mě bude slabej... vem aspoň TT125 a nech třeba na nižší rychlost. Zaprvý to bude tišší než malej naplno (a pořád výkonější) a za druhý budeš mít nějakou "rezervu" kdyby něco.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Normalne jim napis a rekni ze chces TT100 vymenit za TT125... das jim o tri kila vic a nebudes za tejden muset kupovat lepsi. Kazdej normalni shop ti s timhle vyhovi...
Voni ty jejich sety maj pekne vykoumany... akorat abys zjistil ze tohle potrebujes lepsi, tohle malinko jiny, k tomu jeste tohle a nakonec tam utratis mnohem vic nez kdybys koupil rovnou ty lepsi veci. Vazne! Ja uz bych teoreticky mohl rozsvitit ve trech stanech, kolik nevhodnejch picovin se mi tu vali...
Nebud blbej jako ja zezacatku
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
nechapu proc nekdo kupuje primo sety ajak pise crazyben je to vyhozeni penez tady na g kdyby jsi se mrknul na nejake temata precetl jsi co tam v boxech maj co je optimalni atd atd a nebo se rovnou zeptal tak ti tady x lidi napise a poradi co bude pro tebe nejlepsi volba vprvni rade musis vedet hlavne co chces a pak se rozhodovat
GIBku sem uvedl ze se rychle vysviti, zadny baba povidala...JA to mam odzkousene.
Klidne kup,ale nic navic neziskas,takhle je to mysleno. S gibkou max 2-3 kola.
s philipsem sem svitil klidne 7 kol a nebyla na tom jak ta gibka po 3 to je asi jedina vyjmka,ale driv se gibky vyrabeli v madarsku,ted prej vyrabeji nemci. tak nevim.
Do 3 kol je to dle me uplne jedno co clovek vybere uz znamejsich znacek.
ted mam osram planta...naprosta spokojenost 3. kolo
hledej ruzne poskozeni ve skle, po manipulaci musis vybojku perfektne vycistit od otisku prstu atd. pak nepraskaj
MH je dle me drahy topeni a zbytecna investice....ale nikomu nezakazuji
2-3 kola, kdyz to redukujem jen na kvet tak dame i ctvrty (rust davam vzdy se starsima vybojkama)... to neni zas tak spatny, kdyz si vezmu ze sem vlastne vic jak dve kola s zadnou jeste neodjel Ale jasne 3 / 7 to je rozdil dost.
Prstama na to ani nesaham (beru rukavice kdyz du menit vybojku)... jinak praskaly mi halogenky H7 do auta, ale od ty doby proste od osramu uz nechci nic.
Hele jinak kdyz uz u toho sme... jakej Philips je podle tebe top? Vialox, SON-T?