Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj , tady jsou moje první kytičky , moc se mi líbí zatím. Momentálně jsou měsíc a týden staré. Teď sice řeším problém se žloutnutí listů,ale doufám že se mi podaří na to přijit s něčí pomocí.
Fotky su uz tu, to je hlavne :-). Inak je to zltnutie sposobene podvyzivenim. Povedal by som, ze ta fialova kytka nema tak daleko od konca a hnojit ju asi uz nema zmysel. Je pomerne "naha" otrhaval si jej listy? Druhu kytky by mozno este stale za to pohnojit.
Původní příspěvek od Basteleeeero Fotky su uz tu, to je hlavne :-). Inak je to zltnutie sposobene podvyzivenim. Povedal by som, ze ta fialova kytka nema tak daleko od konca a hnojit ju asi uz nema zmysel. Je pomerne "naha" otrhaval si jej listy? Druhu kytky by mozno este stale za to pohnojit.
Je to fialová odruda , má to mít takovou barvu , pokud to je myšleno na to.
Utrhl jsem maximálně tak 2 listy a to už bylo uplně uschlé.
Druhou kytku myslíš tu zelenou klasiku?
Neviem ci sme sa uplne pochopili tak to skusim napsiat este raz a jasne. Zltnutie listov je sposobene nedostatkom zivin v pode -> rastlina mala nejake ulozene v listoch a teraz si ich berie spat. To, ze to je fialova odroda viem. Zdalo sa mi, ze uz je skoro zrela ale teraz so msi vsimol, ze je stara iba mesiac a tyzden. Myslim, ze by si mohol este 1-2 krat pohnojit a potom az do kosy zalievat len cistou vodu.
Doufám že tahají , jen toto mi už přijde divné, napadá mě zvýšit pH aby bylo ideální,myslim si že mám pH kolem 5,5 . Vzal jsem si vzorek půdy a 24 hodin jsem to nechal odstát v destilované vodě a pak změřil lakmusovým papírkem. Zkusím koupit hasene vápno a uvidíme . Začínají mi na pár listech fialovet okraje listů , což by mohl být nedostatek molybdenu hádám..