Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ze semínka mi vylezla rostlinka která má.......světe div se TŘI děložní lístky a první patro jsou taky tři lístky.
Setkal ste se někdo s ganja trojlístkem ???
Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.
Já to mám taky.Je to na kytce z originál semen K.C.33,tak nevím jestli to není modelem(že by to nějak zvlášť šlechtili,nebo by to mohl být projev mutace z kolchicinu)
mě tedka vyrostlo druhý patro taky trojlístek, a další roste normálně dvoj,to sem z toho jelen,ale modelem to určitě nejní,protože mám dalších asi 6 normálních(super skunk).Doufám,že to bude nějakej trojzabiják.
Jo taky se mi to stalo...kytka měla tři ještě ty netrávový listy,a pak jak začali růst normál lystí tak to mělo taky tři!...bohužel nevím co by z toho bylo jelikož mi ji něco venku sežralo....
BUDVAR: Neni to nic divneho. Mne to rastlo stylom:
1.poschodie 3 listok
2.poschodie 5 listok
3.poschodie 5 listok
5 a 6 poschodie 3 listok !!! - tie listy mali v priemere 25 - 30 cm !!! a boli tvrde a tmavozelene... To bola 2 slukovka!