Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Nádor v močovém měchýři
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
masuro
Stálý Člen

Karma uživatele masuro - 10% PěstitelskáKarma uživatele masuro - 10% Pěstitelská

Registrován: Oct 2015
Příspěvků: 317  

Příspěvek č. 33

jinak jeste jedna perla:
anglictina- pustovaní: fasting
snídane: breakfast
spanelstina: pust ayuno snidane: desayuno. pust je prirozenou soucasti lidskeho zivota. prichazi v noci a telo tím ze nemusi trávit tak se regeneruje. pak prijde snidane ktera pust ukončí.

Old Post 20-07-2016 v 09:00 AM
masuro je offline   Profil uživatele masuro   Find more posts by masuro   Foto galerie člena masuro   Click here to Send masuro a Private Message   Add masuro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2571  

Příspěvek č. 34

Tak to se postim každou noc :P

K snídani pak začnem tvrarohem nebo slaninkou s vejci a před spanim žranici ukončíme pytlíkem oříšků nebo čokoládovou tyčkou, to se to pak krásně postí (a ne nejsem širší než delší, spíš naopak by se hodilo ještě nějaký kilo nabrat). Jestli pudu do pekla tak za obžerství, já prostě miluju dobrý jídlo.

Teď vážně, rozhodně to neni tak že tělo ve spánku regeneruje protože nemusí trávit... naopak pěkně napapanej (ne přežranej, jen sytej) regenureš mnohem lépe a efektivněji. Já hladovej ani neusnu, vážně. Nebo proč myslíš že je člověk po vydatnym jídle unavenej? Ne, protože by si jedl špatně, nebo špatný jídlo, ale protože tělo si umí říct kdy je nejlepší regenerovat... všechny tyhle pocity, únava, hlad, cokoliv nejsou zdaleka jen důsledky nějakýho tvýho způsobu života... to jen tvý tělo si říká co je třeba. Naopak třeba ta moje nespavost když mam prázdnej žaludek... podívej se na predátory v přírodě... žádnej nejde spát dokud neuloví, prostě ho nějakej instinkt nutí zůstat aktivní dokud neuspokojí svojí tělesnou potřebu. Neodloží to na jinej den s tim že si dáchne, protože ví že další den bez jídla znamená míň energie na lov (no vlastně neví žejo, to je ten jeho instinkt, hlad=lovit,žrát) a to z jednoduchýho důvodu: regenerace bez jídla je naprd. Zkrátka sme "naprogramovaný" žrát, takhle nás ta příroda stvořila.

Nehanim to, jen si myslim že to neni nijak efektivní způsob léčby (zvlášť u takhle závažný nemoci) a hlavně že všeho moc škodí (jak jídla, tak jeho nedostatku). Ježiš že já vůbec zase začínal, původně sem chtěl napsat jen jednu hlášku (tu první větu)

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Naposledy upravil crazyben 20-07-2016 v 16:16 PM

Old Post 20-07-2016 v 15:05 PM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vojtovo
Nový Člen

Karma uživatele vojtovo - 0% Pěstitelská

Registrován: Aug 2007
Příspěvků: 10  

Příspěvek č. 35

Asi každej máte v něčem pravdu pánové, ještě zbývá možnost zeleninových šťáv, no ale nechci tady z toho dělat debatní kroužek huličů o zdravé výživě . Mě konkrétně se hodně líbí psychosomatika, která vám řekne, že nemoc znamená, že jste něco ve svým životě podělali a je třeba něco změnit, že téměř každá nemoc má původ v myšlení a když do těla perete sračky z mysli a ještě z jídla přes míru tolerance, tak prostě vyleze bubák a zaťuká na růžek. A půst je vlastně jedna ze změn myšlení. Anebo někdo si k tomu mů dopřát i trochu toho THC... (to nemyslim k tomu půstu)

Old Post 20-07-2016 v 18:13 PM
vojtovo je offline   Profil uživatele vojtovo   Find more posts by vojtovo   Foto galerie člena vojtovo   Click here to Send vojtovo a Private Message   Add vojtovo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
masuro
Stálý Člen

Karma uživatele masuro - 10% PěstitelskáKarma uživatele masuro - 10% Pěstitelská

Registrován: Oct 2015
Příspěvků: 317  

Příspěvek č. 36

u pustu jsem jednou zkusil hulit a nedelalo to dobrotu. telo chce cistou mysl aby se mohlo samo cistit

Old Post 20-07-2016 v 20:33 PM
masuro je offline   Profil uživatele masuro   Find more posts by masuro   Foto galerie člena masuro   Click here to Send masuro a Private Message   Add masuro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:17 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.3189710 seconds with 24 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív