Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem se rozhodl, že to svoje letošní pěstění zase zdokumentuju, jak pro radost svou, tak pro tu vaši.
Letos jsem na sezónu nakoupil:
10x The Doctor (GHS)
5x White Strawberry Skunk (Strain Hunters)
5x White Lemon (Strain Hunters)
Celkem vyklíčilo 18 semen z 20. Nejlíp a nejrychleji si vedli určitě Doktoři
Než jsem holky vysadil ven, předpěstovával jsem doma něco málo přes měsíc (semínka jsem dal jsem klíčit 3.4.2016)
Substrát už si nepamatuju, nějakej zahradnickej s humusem a bio hnojivem na 1. měsíc růstu.
Perlit samozrějmě...
Z hnojiv na růst mám zatím od Kristalon Start a pojedu ho nejspíš celou fázi růstu. Na květ potom koupím něco kvalitnějšího, trochu dražšího ale tohle bude holkám venku určo stačit )
Seru na práci, já to sem (v rychlosti) hodím ještě teď! :P
1. Flek č. 1
2. Levá část fleku č. 2
3. Pravá část fleku č. 2
4. Flek č. 2
5. Flek č. 3
Takhle díky květníkům poznáme/ poznáte odrůdy holek i do budoucna.
Bystří z vás si jistě všiml, že holek je celkem 17, přestože jsem měl na začátku 18 sazeniček. To proto, že nemám auto, všechno jsem dotáhl do lesa vlastnoručně, no a holt když jsou kytičky namačkaný v tašce, tak se jedna zlomila vejpůl.
Takže aktuální počet po přesazení je 17 kusů.
Jo a kolem kytiček jsem po přesazení nasypal Vanish proti slimákům, protože my groweří moc dobře víme, jak těm kurvám mlsnejm ta naše marijánka chutná.
zapomněl jsem minule ještě dodat, že holky jsem ven přesadil 22.5.2016.
----
A jinak když jsem je navštívil 11.6.2016, tak jsem byl moc mile překvapen.
Až na to že 2 holky to nepřežili (takže aktuální počet je 15) se jim daří moc dobře. Vetšina není moc vytáhlá, pěkně se větví a mají aji hezkou barvu. Možná jsem je jenom malinko přehnojil ale to v růstu nebude moc na škodu
FOTO z 11.6.2016
1. pole 1 - dva Doktoři a vlevo dole White Lemon (1L Sprite pro srovnání)
2. pole 2
3. pole 2
4. pole 3 - tři Doktoři a úplně vlevo White Lemon
5. pavouk kterýho jsem vysypal ze substrátu?
přeji vám pohodový večer. Dnes jsem se byl po dvou týdnech podívat na políčka a zase sem byl mile překvapen. Zatím holky jedou fakt suprově a od první sezóny co jsem měl (která byla docela šťastná) se jim takhle hezky nedařilo (momentálně)... Klep Klep.
Nějaké kytičky už jsem 1-2x zastřihl a příště je aji trochu polámu. Hlavně ta čtverka na 3. místě se zajímavě srůstá ale s tím jsem počítal, už jsem fakt neměl sílu kopat jim větší "místečko", šlo to tam strašně napiču, co si pamatuju :/
Počasí nám taky docela přeje, déšť se přiměřeně střídá s parnem a snad nám to tak vydrží.
Mějte se a ať to roste!!
FOTO z 27.6.2016:
1. pole 1
2. pole 2
3. pole 3, ze kterýho asi bude jeden velkej keř?
4. pole 3