Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Zdravim všechny :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
karlitos
Stálý Člen

Karma uživatele karlitos - 66% Pěstitelská

Registrován: May 2016
Příspěvků: 33  

Zdravim všechny :) Příspěvek č. 1

Zdravim všechny uživatele groweru, i jen procházející lidi co hledají nějáké informace. Jsem normální kluk kterej rád hraje fotbal, jezdí na kole, miluje svůj PS4, občas chodí do posilky a samozřejmě miluje grow a vše kolem něj Na tohle forum jsem narazil náhodou před cca rokem a od té doby se můj život celkem změnil ....Na kontě mam jednu sklizeň ve skříni co jsem nabarvil bílou barvou, koupil co nejlevnější světlo a větrák. Nečekal jsem nic moc jen jsem chtěl zkusit co a jak. Vršky byli spálený (různě ohnutý protože mi to samozřejmě přerostlo). Bojoval jsem i z plísní. Nicméně v konečném výsledku se to kouřil dalo i když se nedá říct že by to byla nějáká chuťovka Po první sklizni jsem zainvestoval do diamantové folie (odrážela tolik že jsem to nemohl něják uchladit takže se vše pálilo )......Po této zkušenosti jsem moc nepřemýšlel a koupil Homebox evo Q120 vybavený 400w lampou, odtah TT150, 2x ofuk, přítah pasivní + pacháč a další maličkosti. Na Homebox si nemůžu stěžovat (až na ten hluk). Kytičky vypadaj zdravě a za týden + pár dní na sušení se můžu těšit na sklizeň ....až příjdu na to jak tu fungují fotky tak se s váma určitě podělim o můj archiv.
Doufám že sem neporušil nějáká pravidla přispěvků nebo tak něco. (zatím v tom docela plavu). Připadně se omlouvám . O mě to bude zatím vše.
Přeju vám všem hezký den a těším se na naší spolupráci
Se srdečným pozdravem uživatel karlitos .

Kdo nekouří nedělá nic, kdo kouří přemýšlí
o životě.

Old Post 09-06-2016 v 10:17 AM
karlitos je offline   Profil uživatele karlitos   Find more posts by karlitos   Foto galerie člena karlitos   Click here to Send karlitos a Private Message   Add karlitos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mard
Stálý Člen

Karma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% Pěstitelská

Registrován: May 2015
Příspěvků: 899  

Příspěvek č. 2

Nic jsi neporušil a určitě mnoho lidí bude zvědavých na tvé zkušenosti a výsledky. Většina z nás začínala tak nějak podobně. Nejdřív něco levného a provizorního až pak výměna za lepší a bohužel i dražší vybavení. Ale když si člověk spočítá, co ho stojí kvalitní semena a elektřina, tak pak šetření na větráku nebo světle není pravé ořechové!

Old Post 09-06-2016 v 16:21 PM
Mard je offline   Profil uživatele Mard   Find more posts by Mard   Foto galerie člena Mard   Click here to Send Mard a Private Message   Add Mard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:21 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
28-02-2021 - Zdravím všechny growery! - 0 odpovědí
22-08-2020 - Zdravím všechny growery !!!!! - 20 odpovědí
24-02-2020 - Zdrávím všechny zahrádkáře - 0 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.6665420 seconds with 25 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív